|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego nie znosicie.
|
|
|
Serdecznie nie znoszę kosmetyków: Avonu Mam dokładnie to samo. I nie umiem uzasadnić. moze tylko tak - nie przekonały mnie do siebie. Sandra
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego nie znosicie.
|
|
|
Ja nie znosze wrednej mips i ociekajacej jadem zgorzknialej Lii. Az mi sie tworza dodatkowe zmarszczki na czole kiedy czytam uszczypliwe uwagi tych zakompleksionych grupowiczek (nie zamieszczam ich jednak w plonkownicy bo nieraz uda im sie skrobnac jakies ciekawe uwagi dot. kosmetykow). Przeciwzmarszczkowych ? Dunia -- Why does Sea World have a seafood restaurant? I'm halfway through my fishburger and I realize, Oh my God. I could be eating a slow learner. Lynda Montgomery
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czeg
|
|
A dezodorant Avonu uwielbiam - tylko Estee Lauder ma lepszy imho antyperspirant, ale roznica jakichs 60-70 zl w cenie powoduje, ze chwilowo jednak Avon wygrywa, mimo wiekszej pojemnosci EL A nie, bo najlepszy jest bezzapachowy w kulce Nivei. Howgh. Saddie
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:05 przez admin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszelkich dezodorantów w sprayu nie znosze bez wzgledu na marke. Zawsze wtedy szczypia mnie pachwiny. Znaczy, psikasz pod pachami, a szczypią pachwiny, czy stosujesz dezodorant w sposób nietypowy...? ; Saddie
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:04 przez admin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie znosze wrednej mips i ociekajacej jadem zgorzknialej Lii. Az mi sie tworza dodatkowe zmarszczki na czole kiedy czytam uszczypliwe uwagi tych zakompleksionych grupowiczek (nie zamieszczam ich jednak w plonkownicy bo nieraz uda im sie skrobnac jakies ciekawe uwagi dot. kosmetykow). Prosze nie zarzucac mi, ze moja odpowiedz jest NTG albo OT bo jak najbardziej pasuje do tego tematu i tej grupy. pomimo szczerych chęci, żądnej ze wspomnianych przez Ciebie osób nie da się określić mianem kosmetyku. a o kosmetykach tu mowa. mogłabym teraz rzucić jakąś uwagę o tym, kto tu tak naprawdę jest zgorzkniały i zakompleksiony, ale taka podwórkowa psychologia to nie dla mnie. an//
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie, no co ty  masz swoje preferencje i juz, ja nie lubie orifalme, atw, loreala czy bielendy (choc ostatnio mam ich maseczke) i nie wiem czemu tych firm nie lubie.... poprostu tak jakos  nie moge sie przekonac do graniera i do nivei nie lubie constas caroll tak jak niel ubie vipery i paru innych marek. Nawet nie mam ochoty potestowac, jak mnie sprzedawczyni w sklepie namawia na te kosmetyki to mowie stanowczo nie i nie wiem czemu  pozdr M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria SA-MP, SAMP, SA:MP, Pawn, Lua Pawn, Pawno, Lua Scripting, SA-MP,… www.gtamscripting.i… | Sony Ericsson Gry java, tapety, motywy,, Wszystk… www.twoje-se.info | Pozycjonowanie stron www Pozycjonowanie w Google www.arteria.org.pl | Tokarki
www.obrabiarki.edu.… | Łęczna, SP 4 Szkoła Podstawowa nr 4, Zdjęcia, w… www.sp4leczna.schol… | nadproźa fightclub susielloyd.com solarium pozycjoner naklejki samochodowePraca dorywcza prezenty koce polarowe opisy na gg słownik fotograficzny
|
|
|