|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego nie znosicie.
|
|
- lakier do paznokci Inglot - za konsystencję, za niewygodny pędzelek i za półgodzinne schnięcie, To ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z lakierami Inglot. - ś.p. seria Aqua z Avonu - za uczulenie mnie i za wysuszanie skóry, Czemu ś.p. ?  Ta seria była (jest?) faktycznie kiepska, ale za taką cenę nie spodziewałabym się niczego lepszego. Chociaż ich mydła w kostce dobrze nadawały się do łazienki, do codziennego mycia dłoni. I z tego co kojarzę, nadal je produkują. - szampony Fructis - za nieprzystosowanie receptury do moich włosów, Szampony Fructis wywołują u mnie mieszane uczucia.  Z jednej strony wprost uwielbiam ich zapach, a z drugiej odnoszę wrażenie, że są jakby za ciężkie . Parę razy miałam trudności z dokładnym ich spłukaniem, przez co włosy wyglądały potem jak przetłuszczone. Aczkolwiek nie zawsze się tak działo. Nie wiem, może to po prostu wina wody albo zbyt dużej ilości, którą nałożyłam na głowę. Natomiast niewątpliwie zaletą Fructisów jest to, że włosy są po nich rzeczywiście lśniące. Ligeia -- (...) co mi po tej dziewicy, która skromnie oczy spuści, jakby drzemać chciała, ustek niewinnie przysznuruje i nic nie da w życiu prócz praw kodeksem zawarowanych. N.Żmichowska Poganka
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Poza tym jakoś nie miałam kosmetyków, które mi aż tak bardzo nie podeszły. A ja od dawna krytykuję na tej grupie kosmetyki Faberlic. Jak dla mnie, to jest chyba największy niewypał w kosmetycznym świecie. Ligeia -- (...) co mi po tej dziewicy, która skromnie oczy spuści, jakby drzemać chciała, ustek niewinnie przysznuruje i nic nie da w życiu prócz praw kodeksem zawarowanych. N.Żmichowska Poganka
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czeg
|
|
Czemu ś.p. ? Ta seria była (jest?) faktycznie kiepska, ale za taką cenę nie spodziewałabym się niczego lepszego. Chociaż ich mydła w kostce dobrze nadawały się do łazienki, do codziennego mycia dłoni. I z tego co kojarzę, nadal je produkują. z tego co widzialam w katalogu na nastepny miesiac to to ma byc ich labedzi spiew..... a potem pewnie cos nowego bedzie  pozdr M
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:06 przez admin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz jakies szczegolne powody niecheci do ATW? A trzeba miec? Po prostu nie, bo nie. Sowa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...@trumna.pl napisał w wiadomości: To ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z lakierami Inglot. Ja swoje oddałam mojej kosmetyczce. W ogóle to dobry układ: nudzi mi się jakiś lakier w połowie używania, niosę go do niej, a potem zawsze dostaję rabat Faktycznie, do pozazdroszczenia. Czemu ś.p. ? W nowym katalogu jej nie ma, jest za to seria Senses, czy jakoś tak. Pewnie będzie jeszcze na wyprzedażach. Aha, to nie wiedziałam. Szampony Fructis wywołują u mnie mieszane uczucia. Dokładnie tak samo - pachną ślicznie, włosy nieco lśnią, (_nieco_, w koński zachwyt nie wpadam), ale ta konsystencja i potem to spłukiwanie, koszmar... Plus i minus daje minus. Ot, co. Ja po prostu używam tych szamponów raz na jakiś czas, bo jak stosowałam codziennie to było kiepsko właśnie z tym spłukiwaniem. Ligeia -- (...) co mi po tej dziewicy, która skromnie oczy spuści, jakby drzemać chciała, ustek niewinnie przysznuruje i nic nie da w życiu prócz praw kodeksem zawarowanych. N.Żmichowska Poganka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz jakies szczegolne powody niecheci do ATW? Po prostu kolejne kosmetyki _nic_nie_dzialajace IMHO, nie zachwycily mnie, a sposob dystrybucji mnie skutecznie zniecheca. Hafsa -- moj adres:hafsa[malpa]poczta.onet.pl strona domowa: www.hafsa.republika.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria uzywane Audi appartementen Barcelona renta socjalna notebooki Technologie kalosze damskie Heavy duty office chairsmieszkania sosnowiec Mexico phone cards Nieruchomości Rzeszów Nieruchomości Radom tablice matematyczne
|
|
|