|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czeg
|
|
|
Tak tu czytam różne peany pochwalne i jak obserwuję - grupy osób maja swoje ulubione marki - kosmetyki, czyli normalka. A czy mace jakieś swoje uprzedzenia, które albo poparte są przykrymi doświadczeniami, albo ot tak po prostu coś się nie podoba, nie wiadomo w sumie dla czego? hm. zasadniczo jakoś źle mi się kojarzy Eris (chociaż to grejpfrutowe coś antycellu fajne jest). źle mi się kojarzy Avon (gorączkowo usiłuję podać jakiś kontrprzykład, ale mi nie wychodzi). kopa ode mnie ma Oriflame (bo, pomimo mojego względnego zaangażowania, konsultantka nie zaszczyciła mnie katalogiem, więc nic nie kupię). mam dreszcze na widok reklam Vichy (zwłaszcza tej ze zdejmowanym tyłkiem), więc Vichy też paszło won. chociaż dobry maja szampon. przeciw wypadaniu włosów. olewam całkowicie Kanebo, bo w jednej z pierwszych polskich reklam mieli modelkę, która mi się nie podobała. no, to tyle. an//
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:05 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
A dezodorant Avonu uwielbiam - tylko Estee Lauder ma lepszy imho antyperspirant, ale roznica jakichs 60-70 zl w cenie powoduje, ze chwilowo jednak Avon wygrywa, mimo wiekszej pojemnosci EL A nie, bo najlepszy jest bezzapachowy w kulce Nivei. Howgh. Dlatego wstawilam tam imho , hofk! 
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 07:47 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
A czy mace jakieś swoje uprzedzenia, które albo poparte są przykrymi doświadczeniami, albo ot tak po prostu coś się nie podoba, nie wiadomo w sumie dla czego? ja nie lubie: -calej serii kosmetykow do wlosow advance techniques z avonu za to ze po stosowaniu szamponow, odzywek, serum i masek mialam strupy we wlosach i to tak bolace ze koszmar  ... -dezodorantow avonu on-duty za biale plamy na ubraniachm ktorych niczym odprac nie idzie  -z oriflame kremu korekcyjnego (zoltego) za konsystencje nie wiem czegoi za to ze zostawia jakies takie kluseczki na twarzy - lakierow do paznokci z avonu, wszystkich! za to ze w ogole nie wysychaja, chociaz naprawde jestem cierpliwa i czekam czasem nawet 5-6 godzin zanim poloze sie spac i zeby wyschlo, a rano i tak mam odbita koldre na paznokciach  lakiery do pazn. astora lycra-flex za to samo co avonowskie po za tym nie lubie, ze avonowskie i oriflamowskie wody tak szybko sie ulatuja i po godzinie juz w ogole sie nimi nie pachnie, chociaz nie powiem niektore to bardzo ladnie pachna  np. elvie, delice, divine, incandessence, midsummer.
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:05 przez admin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie znosze wrednej mips i ociekajacej jadem zgorzknialej Lii. Az mi sie tworza dodatkowe zmarszczki na czole kiedy czytam uszczypliwe uwagi tych zakompleksionych grupowiczek (nie zamieszczam ich jednak w plonkownicy bo nieraz uda im sie skrobnac jakies ciekawe uwagi dot. kosmetykow). Napisz do Przyjaciółki o swoich problemach :]
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 08:06 przez admin.
|
|
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego nie znosicie.
|
|
|
S Do tego dopisze Soraya, Dermika linie kosmetyczna Zeptera- nie pamietam nazwy i ATW. Masz jakies szczegolne powody niecheci do ATW? -- Magda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paloma kosmetyki A takie pytanie od ogona - czego nie znosicie.
|
|
|
No patrz pan, a ja myślałam, że od tego jest grupa dyskusyjna. W takim razie sie Pan pomylil. Oczywiscie mozna i trzeba dyskutowac i polemizowac, ale najpierw trzeba dowiedziec sie jaki jest temat danego watku. Wiem, jaki jest temat wątku. Natomiast wyrażenie odmiennego zdania na temat krytykowanych kosmetyków, to właśnie początek polemiki. Ten watek Sowa nie zalozyla po to, zeby dowiedziec sie czegos na temat Avonu, tylko po to, zeby porozmawiac o awersjach, o gustach. Droga Asiu, moja wypowiedź miała bardzo wiele wspólnego z moim gustem, więc Twoje czepialstwo uważam za całkowicie bezpodstawne. Nie wspominając już o tym, że off-topicujesz i zaśmiecasz grupę wszczynaniem bezsensownej kłótni. PLONK warning Ligeia -- (...) co mi po tej dziewicy, która skromnie oczy spuści, jakby drzemać chciała, ustek niewinnie przysznuruje i nic nie da w życiu prócz praw kodeksem zawarowanych. N.Żmichowska Poganka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria wasik pozycjonowanie stron Wycieczki hotels in Prague ubranianawozy opisy na gg CMS torenty koszulki
|
|
|