|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyk (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyk
|
|
|
|
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyk
|
|
ostatnio toczyla sie dyskusja o podrabianych i niepodrabianych kosmetykach - tu się zaczął właściwy wątek podróbkowy. a dziś właśnie natrafiłam na wyjątkowej urody cudo: http://allegro.pl/show_item.php?item=25214326 nawet nie muszę się zastanawiać, czy to na pewno podróbka. Shiseido nie robi podkładów potrójnych, nie ma takiej kolorystyki etui ani takiego wzoru skóry węża , że o napisie chrling mascara waterproof type na podkładzie litościwie nie wspomnę. przy okazji, wszystkie towary wystawione na aukcjach tego użytkownika są podróbkami. piszę to bez większych nadziei, allegro nic z tym pewnie nie zrobi, a ja nie mam całego dnia, żeby siedziec i wysyłać aukcje do legala. ale jak będziecie robić zakupy, to te aukcje omijajcie. diabli wiedzą, co to za syf. an/
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 07:48 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyki
|
|
a dziś właśnie natrafiłam na wyjątkowej urody cudo: http://allegro.pl/show_item.php?item=25214326 nawet nie muszę się zastanawiać, czy to na pewno podróbka. Shiseido nie robi podkładów potrójnych, nie ma takiej kolorystyki etui ani takiego wzoru skóry węża , że o napisie chrling mascara waterproof type na podkładzie litościwie nie wspomnę. Z ciekawości: ile mniej więcej kosztowałby w renomowanej perfumerii odpowiednik Shiseido o takiej gramaturze? Poza tym nnnnieznnnasz się. Ta 'mascara waterproof' na pudrze jest najpiękniejsza!  ))) Imka
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmet
|
|
Z ciekawości: ile mniej więcej kosztowałby w renomowanej perfumerii odpowiednik Shiseido o takiej gramaturze? nie ma niczego zbliżonego gramaturą. jest podkład w kompakcie Shiseido, kosztuje jakieś 200 pln, zdaje się. ale ma chyba 12 g pudru, 36 to jakiś obłęd. Poza tym nnnnieznnnasz się. Ta 'mascara waterproof' na pudrze jest najpiękniejsza! ))) na fejkowanych cieniach Lancome poczwórnych jak byk stoi, że to kompakt Maquicake: nasi chińscy bracia chyba uważają, że cokolwiek się napisze, będzie ok. an/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmet
|
|
|
Ta 'mascara waterproof' na pudrze jest najpiękniejsza! A najsmutniejsze jest to, że ludzie często świadomie kupują podróby i są z tego nie tylko zadowoleni, ale wręcz dumni - coś na kształt ale jestem cwany! mało, że wygląda jak oryginał, to równie dobry (khem) a za jaką cenę! . Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? W każdym razie żałosne. mips -- Zofia Rakowska Czy NAPRAWDE uwazasz ze TEGO rodzaju dylematy stanowia PROBLEM spoleczny ktorego elementem jest aborcja?? Nie rozumiem tego zdania. Ktoś z nas nie uważał na lekcjach polskiego w szkole i coś mam wrażenie, że to nie byłam ja. (c) JoP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A najsmutniejsze jest to, że ludzie często świadomie kupują podróby i są z tego nie tylko zadowoleni, ale wręcz dumni - coś na kształt ale jestem cwany! mało, że wygląda jak oryginał, to równie dobry (khem) a za jaką cenę! . Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? W każdym razie żałosne. Rzeczywiście żałosne jest, że nie stać ich na oryginalne kosmetyki i chcą przynajmniej mieć ich namiastke. I jeszcze, że chcą sie cieszyć z tego - tragedia. -- Pozdrawiam, Łukasz Ledóchowski GG: 503647 luk...@tlen.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A najsmutniejsze jest to, że ludzie często świadomie kupują podróby Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? A nie bieda raczej ? W każdym razie żałosne. Ubostwo zazwyczaj zalosnie wyglada, wiec modl sie codziennie abys go zaznac nie musiala  pozdrawiam, nemo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria dogmatykami | doliczac | parcn | query | rakieta | slinke | zaostrzonym | zarciaGadzety Reklamowe - reklama - projektowanie stron www - strony www - Opony zimowe - nieruchomości nieruchomości - Bwin, Unibet Bukmacherzy Sportingbet, Expekt |
|
|