Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyk (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyk
Imka (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
oceanic kosmetyki podróbki, podróbeczki - kosmetyki  

Rzeczywiście żałosne jest, że nie stać ich na oryginalne kosmetyki i chcą przynajmniej mieć ich namiastke. I jeszcze, że chcą sie cieszyć z tego - tragedia.
Hm. Ironia nie na wyrost przypadkiem? Nie stać - jasne. Mnie też nie stać na Shiseido. Ale nie kupię podróbki udającej Sheseido - no bo w jakim celu? Aby imponować znajomym? Bo po co innego? Raczej w cenie tej nieszczęsnej podróbki kupię kosmetyk innej firmy - firmy tańszej, którą znam i co do której mam pewność co w tym kosmetyku siedzi. I nie udaje tego czym nie jest. I nie myl, plis, namiastki z podróbką - namiastką drogiego kosmetyku X może byc tańszy kosmetyk firmy Y. Ale kosmetyk noname z napisem Shiseido jest chamską podróbą i niczym więcej. I _świadome_ kupowanie takiego jest li i jedynie wywołane chęcią imponowania znajomym - no bo czym innym? Imka

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
jestem cwany! mało, że wygląda jak oryginał, to równie dobry (khem) a za jaką cenę! . Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? W każdym razie żałosne. Rzeczywiście żałosne jest, że nie stać ich na oryginalne kosmetyki i chcą przynajmniej mieć ich namiastke. I jeszcze, że chcą sie cieszyć z tego - tragedia. wiesz... za cenę, jaką śpiewają sobie bazarowcy (koło 50zł) można dostać naprawdę przyzwoity kosmetyk ze średniej półki i nie obawiać się przy tym, że się dostanie parchów a. -- -------/--$-|-/- -- [ Asia Jędrychowska ] - [ asia#echelon.pl ] ---------     <aki sama jestes w pewnym sensie kobieta, wiec powinnas rozumiec

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Imka (Gość)
Data urodzin:

A najsmutniejsze jest to, że ludzie często świadomie kupują podróby Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? A nie bieda raczej ?
Nie. Chęć imponowania pseudomarkowym kosmetykiem nie nazwałabym biedą. Akurat kosmetyki Shiseido należą IMHO do jednych z najdroższych na polskim rynku, całkiem niezłe odpowiedniki innych firm można prawdopodobnie kupić właśnie za cenę takiej chamskiej podróby. Tylko nie będa miały tych złotych literek SHISEIDO na opakowaniu. W każdym razie żałosne. Ubostwo zazwyczaj zalosnie wyglada, wiec modl sie codziennie abys go zaznac nie musiala Ubóstwa nigdy nie nazwałabym żałosnym. Żałosnym wydaje mi się raczej chęć udawania tego, kim się nie jest Imka

mattoid (Gość)
Data urodzin:
Dnia Tue, 11 May 2004 21:45:43 +0200, Cpt.Nemo napisał(a): A najsmutniejsze jest to, że ludzie często świadomie kupują podróby   Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? A nie bieda raczej ? Mimo wszystko chyba jednak nie. W każdym razie żałosne. Ubostwo zazwyczaj zalosnie wyglada, wiec modl sie codziennie abys go zaznac nie musiala To nie wynika z biedy. Ja osobiście nie uważam się za ubogą osobę, w końcu pracuję i ja i żona, ale nie kupuję podróbek (czasem wręcz żałosnych) kosmetyków na które mnie nie stać, tylko zadowalam się tymi produkowanymi przez firmy żądające za swoje wyroby akceptowalne przeze mnie ceny. W końcu nie każda kobieta musi używać Channel nr 5 (mam nadzieję, że tak się to pisze), niektórym wystarczają inne tańsze perfumy. Ale skoro lubisz błysnąć w towarzystwie, że tego właśnie używasz, to przynajmniej nie przyznawaj się, że kupiłeś/aś je na Allegro, bo będzie to dowodem, że jest to podróba, albo towar kradziony. A moje dziwne poczucie własnej godności nie pozwala mi na zakupy u złodzieja. Może to dziwne ale nawet radio do samochodu kupiłem w sklepie zamiast na wolumenie. Taki ze mnie dziwny egzemplarz, ale dzięki temu nie obawiam się, że spotkam na piwie kumpla, którego radio wożę w swoim samochodzie. Tym optymistycznym akcentem kończąc... -- Pozdrawiam mattoid

Imka (Gość)
Data urodzin:

Rzeczywiście żałosne jest, że nie stać ich na oryginalne kosmetyki i chcą przynajmniej mieć ich namiastke. I jeszcze, że chcą sie cieszyć z tego - tragedia. wiesz... za cenę, jaką śpiewają sobie bazarowcy (koło 50zł) można dostać naprawdę przyzwoity kosmetyk ze średniej półki i nie obawiać się przy tym, że się dostanie parchów
Ale parchy z pudełeczka z napisem Shiseido też są coś warte Och, jaką mam wrażliwą cerę, _nawet Shiseido_ mnie uczula....! A to podobno taka dobra firma! Imka

elo Cpt.Nemo <cla...@friko2.onet.pl Nie wiem jak to nazwać - tania elegancja? A nie bieda raczej ? bieda? kamon. za 50 pln mozna kupić podkład, komplet trzech cieni, tusz do rzęs i błyszczyk - normalnych, funkcjonujących na rynku, polskich firm (podkład Oceanic - 13 pln, potrójne cienie Inglot - 12 zł, tusz Pierre Rene 8 zł, błyszczyk Diadem - 8 zł, co razem daje 41 zł). tutaj trzeba dać 50 za dupowaty podkład z nie wiadomo czego, 28 za tusz, jakieś 40-50 za cienie i np. 10 za błyszczyk firmy j'adore - niewtajemniczonym wyjaśniam, że j'adore to taki zapach Diora, a nie marka kosmetyków. an/

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team