|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moje kosmetyki Kolejna parodia naszej-klasy (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: moje kosmetyki Kolejna parodia naszej-klasy
|
|
|
|
moje kosmetyki Kolejna parodia naszej-klasy
|
|
|
Przywracasz mi wiarę w ludzi - zauważyłeś joke mimo braku emotikona! Do usług. Na TEJ grupie tym się zajmujemy. danina: To ty uratowałeś mojego synka? A gdzie berecik, złodzieju?
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 07:50 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
On 14 Sty, 12:51, tg wrote: Tax (Ctrl + c/v) Jedzie babka z facetem pociągiem w jednym przedziale. Babka widzi, że facet ma rozpięty rozporek, ale nie wie jak mu na to taktownie zwrócić uwagę: - Ma pan sklep otwarty. Facet się zorientował i zapiął. Ale pyta: - A szefa pani widziała? - Nie, nie widziałam. Tylko jakiś fizof leżał na workach. -- Pozdrawiam JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Heh.. tak mi sie skojarzylo  co to fizof ? a 3 linijki nizej - Bykom stop  ale ja juz taki z natury jestem... i no... te..... tróskafki cókrem. Pozdrawiam Michal taks: - Co najlepiej wypadlo Putinowi? - Włosy! Pani w szkole pyta malego pawia: -jak sie nazywa twoj tatus a maly paw na to - puff daddy
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
[...] - Nie, nie widziałam. Tylko jakiś fizof leżał na workach. -- Pozdrawiam JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Heh.. tak mi sie skojarzylo co to fizof ? a 3 linijki nizej - Bykom stop Ha! Też zauważyłam, że to jakieś nowe słowo umieszczone jest na oryginale, z którego pastowałam;p Już nawet lo dopisałam;p Ale wycofałam się z tego, bo jak: filozof na worach? Toż o tym nie śpiewają  Co innego opiewany Noe;p A bo to znam wszystkie określenia na męskość? Myślę - liczę na Grupę ale ja juz taki z natury jestem... i no... te..... tróskafki cókrem. To jak? Ma być filozof ?  Tax (Ctrl + c/v) Nauczyciel historii wpada zdenerwowany do pokoju nauczycielskiego i mówi do dyrektora: - Ech, ta druga a ! Nie wytrzymam z tymi baranami! Pytam ich, kto wziął Bastylię, a oni krzyczą, że to żaden z nich! - Niech się Pan nie denerwuje - uspokaja dyrektor - może to rzeczywiście ktoś z innej klasy? -- Pozdrawiam  JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
On 14 Sty, 11:25, jacki wrote: [...] BTW Mogę Ci mówić: Mordo Ty Moja? W skrócie MTM? Oczywiście BTW: czemu Ty w nocy nie spisz, tylko wypisujesz posty na grupę? No bo... no bo... no bo tak wyszło  Tax (Ctrl + c/v) Kapral szkoli szeregowców: -Woda wrze w temperaturze 90 stopni. -A nas uczono w szkole, że woda wrze w temperaturze 100 stopni! -Niemożliwe!! - mówi kapral sprawdzając coś w swoim notesie. -Tak, macie rację. Woda wrze w temperaturze 100 stopni, a 90 stopni to kąt prosty ! -- Pozdrawiam  JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć, JaMyszka <fatamorgan...@gmail.com. Masz klej? To cześć. - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst - - Nie, nie widziałam. Tylko jakiś fizof leżał na workach. -- Pozdrawiam JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Heh.. tak mi sie skojarzylo co to fizof ? a 3 linijki nizej - Bykom stop Ha! Też zauważyłam, że to jakieś nowe słowo umieszczone jest na oryginale, z którego pastowałam;p Już nawet lo dopisałam;p Ale wycofałam się z tego, bo jak: filozof na worach? Toż o tym nie śpiewają Co innego opiewany Noe;p A bo to znam wszystkie określenia na męskość? Myślę - liczę na Grupę ale ja juz taki z natury jestem... i no... te..... tróskafki cókrem. To jak? Ma być filozof ? Fizol? (taka odmiana robala? ;] ) Szumiący tax: KIEPSKA (baba siedzi przed telewizorem, jest bardziej kiepska i obleśna, niż atrakcyjna, ubrana w poplamiony fartuch, skrobie marchew lub ziemniaki, tudzież skubie kurę z pierza) Już-eś przyszedł?! Weź se obiad! Zupka chińska. W szafce! (do siebie) Smacznego. Co robię?! Telewizor oglądam! Włączony!…Dużo! Dużo ciekawych rzeczy. Ten Krzysztof Ibisz na przykład… Taki przystojny, zadbany. Się nawet myje!!! Ja to lubię , jak mężczyzna dba o siebie. Bo to jest wtedy szacunek dla kobiety…A Lubicz jak mówi do żony…W ogóle do niej mówi! A Złotopolski jest senatorem! A Ty?! Robol! RO-BOL! Tfu! Gdzie ja myślałam szesnaście lat temu, że ja se tak z tobą życie zmarnuję. Nie wierzyłam! Ja wierzyłam, że będzie jak w filmie! A teraz? Wszystkie swoje marzenia mogę se w... w telwizji pooglądać! Ja mogłam wyjść za Miecia Pleśniaka, to ja by teraz doktorowa była. A tak? Robolowa. Dzięki. Jak to brzmi? Ja to mogłam nawet na wieczorówkę pójść, kimś zostać, ale o czym bym ja z tobą po tej wieczorówce rozmawiała, jak ty robol jesteś. Roman, ty się przed prawdą do kibla nie schowasz! Co popatrz na siebie? Co popatrz na siebie! Patrzę! (cisza) Aaaa dla kogo ja się mam niby tak stroić?! Co? Dla kogo ja mam się pindrzyć, jak ty robol jesteś? A za co ja mam se co kupić, jak mój cały zasiłek poszedł na dekoder Polsatu? A kiedy ty mi ostatnio co kupiłeś? Co? No kiedy ty...?! Roman! Trzy kilo kartofli to nie jest prezent! -- Tu ktoś powiedzieć mógłby co za pech Lecz jaka piękna tragedia, no jaka piękna tragedia jaka piękna tragedia, ech! (KMN) G[5064196]G | [robockopp]mail[op]mail[pl]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dnia Wed, 16 Jan 2008 02:58:07 -0800 (PST), JaMyszka napisał(a): Myślę - liczę na Grupę Eeee... Może fizol (pracownik fizyczny)? Tax: Jedzie pociągiem dama, Anglik, Francuz i porucznik Rżewski. Cisza. Nagle dama głośno puszcza bąka. - Przepraszam, boli mnie żołądek - dzielnie bierze na siebie incydent dobrze wychowany Francuz. Po chwili dama znów głośno psuje powietrze. - Przepraszam, żołądek nie wytrzymał... - winę na siebie bierze Anglik. Wstaje porucznik Rżewski. - Panowie, idę zapalić na korytarz. Jak ona jeszcze raz pierdnie, powiedzcie, że to ja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Disco Polo chryzantemy susielloyd.com Księgarnia firma pozycjonująca Badaniablogi pozycjonowanie Sony Ericsson W705 słownik fotograficzny Praca dorywcza sprzedaż solariów
|
|
|