|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barwa kosmetyki Kosmetyki Barwa. (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: barwa kosmetyki Kosmetyki Barwa.
|
|
|
|
barwa kosmetyki Kosmetyki Barwa.
|
|
|
Witam, czy stosujecie i jaka jest Wasza opinia na temat kosmetykow krakowskiej firmy Barwa? Viola
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Witam, czy stosujecie i jaka jest Wasza opinia na temat kosmetykow krakowskiej firmy Barwa? Uzywalam: http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_barwy_slonca.php#6 Balsam z drobinkami. Wlasciwie nadal go uzywam i jestem z niego bardzo zadowolona. Na dekolt i inne  uzywam go raczej na wieczor, a w letnie weekendy nogi nim posmarowane smialo mozna pokazac nawet w dzien. Drobinki daja z daleka efekt rozswietlenia, z bliska sa widoczne, ale nie brokatowe, a tego bym nie zniosla. http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_talia_fitness.php#3 Pianka do biustu, kiedys juz pisalam, wiec sie streszczam - pachnie srednio, ale jest bardzo przyzwoita (zaznaczam, ze nie mma zbyt duzo do ujedrniania, ale nawilza niezle) http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_talia_fitness.php#5 Peeling pomaranczowy - skusila mnie ktoras z dziewczyn z grupy i musze jej tutaj podziekowac  Jest rewelacyjny, pachnie oblednie, troche za delikatny jak dla mnie, ale uzywalam go codziennie i skora byla wrecz wypolerowana. Nie bylam zadowolona z mydla siarkowego, po ktore siegnelam w chwili rozpaczy i z kremu do stop Miss. Krem dostala moja mama i jest wrecz wniebowzieta, wiec ja juz nic nie rozumiem  Ogolnie - wydaje mi sie, ze warto, bo kosmetyki sa smiesznie tanie i calkiem przyzwoite, ale np kremu do twarzy od nich chyba bym nie zaryzykowala. Kaska
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Pewnego pięknego dnia, a był(a) to poniedziałek, 9 maja 2005 17:53 użytkownik Violetta, sącząc kawkę, wyklepał: Witam, czy stosujecie i jaka jest Wasza opinia na temat kosmetykow krakowskiej firmy Barwa? Viola Miałam kiedyś krem do rąk - bardzo porządny. Krusz. -- Kruszyna #GG 3084947 Primum non stresere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_talia_fitness.php#3 Pianka do biustu, kiedys juz pisalam, wiec sie streszczam - pachnie srednio, ale jest bardzo przyzwoita (zaznaczam, ze nie mma zbyt duzo do ujedrniania, ale nawilza niezle) nie uzywalam, ale kumpela jest ta pianka zachwycona. Ponoc ladnie ujedrnia i zostawia skore przyjemnie nawilzona, tak jak napisala Skakanka. pozdrawiam Monika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przyzwoite, ale np kremu do twarzy od nich chyba bym nie zaryzykowala  a ja właśnie używam ich kremu do twarzy chyba już od 2 lat, taki w tubce, ze złotymi drobinkami i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej używałam kremów matujących, bo mam bardzo tłustą cerę, ale nie widząc efektów przerzuciłam się na krem Barwy i moim zdaniem teraz cera się mniej przetłuszcza niż przy kremach matujących. Używam również ich balsamu ze złotymi drobinkami, równie dobry i tak samo (czyli bardzo) wydajny jak krem. -- Pozdrawiam Zuza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyki_talia_fitness.php#5 Peeling pomaranczowy - skusila mnie ktoras z dziewczyn z grupy i musze jej tutaj podziekowac Jest rewelacyjny, pachnie oblednie, troche za delikatny jak dla mnie, ale uzywalam go codziennie i skora byla wrecz wypolerowana. To ja, to ja cię skusiłam  ))) Jak milutko, że mnie ktoś dzisiaj pochwalił. Kalina, co ma nadzieję, że o niej tu mowa, bo inaczej to głupio by było, nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
Suplementy i Odżywki w sklepie M-Z - www.faten-hamama.xtymbark.info - Tapety nr 1 w Polsce - Ustka noclegi - Darmowa muzyka WYSZUKIWARKA MP3 Download mp3 - forum plemiona - www.amtgard.megabeka.info |
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria sennik sympatia Jacek Dehnel katalog stron Portal Wędkarski Kanał Swiatogłoszenia mieszkania do wynajecia poznań stancja olsztyn meble biurowe posadzka granitowa
|
|
|