jadwiga kosmetyki Papki do cery trądzikowej JADWIGA
Czy ktos stosowal pomoglo ? Stosuje moj pryszczaty syn i pomaga. Ale to dopiero poczatki tradziku zobaczymy jak bedzie dalej. Oprocz paki maja zele, toniki. Cena dosc przystepna mozna probowac. Jesli bardzo mloda cera to bardzo dobra jest seria Dr Eris ponizej 20 - zel do mycia, tonik i krem z cynkiem i czyms jeszcze. Pozdrawiam mama pryszczatka
hej dzieki za odp a mozesz mi powiedziec jak to stosowac ?? Witaj, pod tym adresem znajdziesz rozne wiesci www.jadwigajk.hg.pl Nakladasz albo na cala twarz - wygladasz troche jak klaun, albo tylko na miejsca zaatakowane krostkami.
Ja to stosowalam na noc i nawet mi pomagalo, zwlaszcza w wybieleniu sladu po pryszczu, tylko gdy kladlam sie doluzka wyglad mialam conajmniej upiorny. Dopuki spalam sama to wszystko bylo oki. Ale pozniej...... no i zmienilam preparat. A potem i tak sie okazalo, ze u mnie przyczyna pryszczy to zupelnie inna bajka. Pozdrawiam
sladu po pryszczu, tylko gdy kladlam sie doluzka wyglad mialam conajmniej upiorny. Dopuki spalam sama to wszystko bylo oki. Ale pozniej...... no i zmienilam preparat. A potem i tak sie okazalo, ze u mnie przyczyna pryszczy to zupelnie inna bajka. Pozdrawiam
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.