|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum kosmetyki kosmetyki ekologiczne (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: forum kosmetyki kosmetyki ekologiczne
|
|
|
|
forum kosmetyki kosmetyki ekologiczne
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś z Was spotkał się gdzieś z kosmetykami ekologicznymi? Zachwalała mi znajoma z Anglii, że ponoć świetne, bo składniki tylko roślinne i żadnej chemii. Podobno dobre dla alergików, a ja z moją skórą już nie daję rady  Zresztą ja jeszcze bym jakoś wytrzymała (tyle lat musiałam i było, więc....), ale moja córka też już zaczyna mieć problemy  Możecie coś polecić we Wrocławiu, albo w sieci? Dzięki Zocha
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś z Was spotkał się gdzieś z kosmetykami ekologicznymi? Zachwalała mi znajoma z Anglii, że ponoć świetne, bo składniki tylko roślinne i żadnej chemii. Podobno dobre dla alergików, a ja z moją skórą już nie daję rady Zresztą ja jeszcze bym jakoś wytrzymała (tyle lat musiałam i było, więc....), ale moja córka też już zaczyna mieć problemy Możecie coś polecić we Wrocławiu, albo w sieci? ciekawe, ja jako alergik wiem,ze najwieksze alergeny dla mnie to wlasnie te pochodzenia roslinnego - zegnajcie kremy z rumiankiem i innymi ziolkami ;] pozdrawiam monika
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
te pochodzenia roslinnego - zegnajcie kremy z rumiankiem i innymi ziolkami ;] Alergii jest chyba więcej niż gwiazd na niebie  Ja ostatnio spotkałam się z teorią (lekarza, żeby nie było), że alergików pokarmowych uczulają konserwanty i chemia w pożywieniu, a nie sam produkt. Dlatego często w testach skórnych nie wychodzi alergia np. na pomidora, a jak zjesz, to taaaka reakcja jak złoto. Bo organizam reaguje nie na samego pomidora, ale na pomidora z dodatkami , ale to już NTG. Pozdrawiam Zocha, co dalej pomocy szuka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alergii jest chyba więcej niż gwiazd na niebie Ja ostatnio spotkałam się z teorią (lekarza, żeby nie było), że alergików pokarmowych uczulają konserwanty i chemia w pożywieniu, a nie sam produkt. Dlatego często w testach skórnych nie wychodzi alergia np. na pomidora, a jak zjesz, to taaaka reakcja jak złoto. Bo organizam reaguje nie na samego pomidora, ale na pomidora z dodatkami , ale to już NTG. bo dokładnie tak jest... podobnie jak to, że w przypadku kosmetyków najbardziej uczulają środki perfumujące ... niestety, alergia, uczulenia dołączyły do chorób cywilizacyjnych... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś z Was spotkał się gdzieś z kosmetykami ekologicznymi? Zachwalała mi znajoma z Anglii, że ponoć świetne, bo składniki tylko roślinne i żadnej chemii. Podobno dobre dla alergików, a ja z moją skórą już nie daję rady Zresztą ja jeszcze bym jakoś wytrzymała (tyle lat musiałam i było, więc....), ale moja córka też już zaczyna mieć problemy Możecie coś polecić we Wrocławiu, albo w sieci? Witaj, coś takiego rzuciło mi się ostatnio na allegro. Balsamy ekologiczne, czy jakoś tak. Sprawdź, ja się na tym nie znam. Zapamiętałam, bo pierwszy raz coś takiego widziałam  Pozdro Ruda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam serdecznie, czy ktoś z Was spotkał się gdzieś z kosmetykami ekologicznymi? Zachwalała mi znajoma z Anglii, że ponoć świetne, bo składniki tylko roślinne i żadnej chemii. Podobno dobre dla alergików, a ja z moją skórą już nie daję rady Zresztą ja jeszcze bym jakoś wytrzymała (tyle lat musiałam i było, więc....), ale moja córka też już zaczyna mieć problemy Możecie coś polecić we Wrocławiu, albo w sieci? Zobacz to http://femi.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Florist in Seattle Washingtonplus gsm darmowa muza susielloyd.com Aparaty słuchowe ceny herbalife konto shellfordon galeria notebooki olsztyn opisy do gg kupię firmę Search Engine Optimization Company
|
|
|