|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eveline kosmetyki kosmetyki Eveline (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: eveline kosmetyki kosmetyki Eveline
|
|
|
|
eveline kosmetyki kosmetyki Eveline
|
|
|
ciekawe, co koncern Estee Lauder na to, że Eveline skopiowało prawie w 100% ich opakowania kosmetyków słonecznych (świetliste brązowe tło i parasol plażowy). O żesz, rzeczywiście. Mogli chociaż ten parasol w inną stronę dać albo usunąć cień czy co... JoP
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
No, ja mogę się wypowiedzieć tylko o próbkach kremu przeciwzmarszczkowego na noc i na dzień. Po obu miałam pryszcze, a szkoda, bo dobrze się wchłaniały... Podkłady mają jak dla mnie za ciemne (nawet te najjaśniejsze). Krusz.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Balsam po opalaniu -dobry  , reszty nie znam a ciekawa jestem jak te tusze do rzęs i szminka, może któras z was używała? tweetka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O żesz, rzeczywiście. Mogli chociaż ten parasol w inną stronę dać albo usunąć cień czy co... mogli. inna sprawa, że to nie pierwszy taki przypadek - jakiś rok czy dwa lata temu nowa seria kosmetyków kolorowych bodajże firmy Bell wyglądała tak, że niewprawne oko mogło z EL (znowu!) pomylić. no, ale jak się tym EL zainteresuje, to zjem dowolną parę własnego obuwia w sosie carbonara. an//, co właśnie na allegro widziała tusz renomowanej francuskiej firmy j'adore i podkład tej samej firmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktoś zna tą firmę? Stronkę mają dość przyjemną http://www.eveline.com.pl/ Ciekawe jak ich kosmetyki się sprawują A. Witam, Ostatnio zakupiłam miesięcznik Samo Zdrowie z próbką kremu korygującego pod oczy i okolice ust. Krem zawiera formułe botox effect, próbka spora aż 30 ml, kremik bardzo lekki i przyjemny, ze względu na brak u mnie zmarszczek (mam 27 lat) dałam krem do spróbowania mamie, i jak na razie jest zadowolona  Pozdrawiam Alicja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ktoś zna tą firmę? Stronkę mają dość przyjemną http://www.eveline.com.pl/ Ciekawe jak ich kosmetyki się sprawują tusz do rzes cos mial w nazwie 3D byl tragiczny, ponoc inne tez sie mażą i sklejaja rzesy. pozdr M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Nianie
www.km-doradztwo.pl | parowozy fotokolej.pl, Lepsza strona kolei www.fotokolej.pl | hosting
www.ad-solutions.pl | kosmetyki Profesionalny sklep z kosmetykami.. www.Sanusmarket.pl | pc pc, pc www.pc.gyk.waw.pl | tester kolorów commercial property software szkolenia kierownicze Czyszczenie sukni ślubnych Usługi przewozowe varllden Dzienniki Indianapolismaszyny rolnicze prezent na walentynki gry słownik fotograficzny agregaty rolnicze
|
|
|