|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eris kosmetyki Jakie kosmetyki w seksie... pomocy!!! (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: eris kosmetyki Jakie kosmetyki w seksie... pomocy!!!
|
|
|
|
eris kosmetyki Jakie kosmetyki w seksie... pomocy!!!
|
|
|
Pluszaczki kochane mam duży problem, jestem załamana dlatego zwracam się tu z pytaniem na grupę. Wczoraj rzucił mnie mój chłopak właśnie przez kosmetyki. A było tak: od zawsze używałam większości kosmetyków Dr Irena Eris, to była moja ulubiona marka. Rok temu poznałam wspaniałego chłopaka, zakochałam się w nim bez pamięci, ale o tym jakich kosmetyków używam nigdy nie rozmawialiśmy. Niedawno zaczeliśmy uprawiać regularny seks i on zaczął się skarżyć, że przez moje kosmetyki ma problemy z potencją. Powiedziałam mu, że to chyba niemożliwe bo ja używam Dr Irena Eris a to dobre kosmetyki. Bardzo się zezłościł, uderzył mnie w twarz i powiedział, że Irena Eris jest dla starych bab (takich jak Beata Kozidrak z zespołu BAJM) a takie dziewczyny jak ja powinny używać l'Oreal albo missSporty. Rozpłakałam się i płaczę do dzisiaj, nie mogłam spać, on mnie podle potraktował... Dlaczego faceci nie znoszą Ireny Eris i jakie kosmetyki w seksie najlepiej używać? Załamana Przemysława
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
mogłam spać, on mnie podle potraktował... Dlaczego faceci nie znoszą Ireny Eris i jakie kosmetyki w seksie najlepiej używać? ROTFL ale sie ubawilam z rana  )))))))))))))))) m.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Pluszaczki kochane mam duży problem, jestem załamana dlatego zwracam się tu z pytaniem na grupę. Wczoraj rzucił mnie mój chłopak właśnie przez kosmetyki. A było tak: od zawsze używałam większości kosmetyków Dr Irena Eris, to była moja ulubiona marka. Rok temu poznałam wspaniałego chłopaka, zakochałam się w nim bez pamięci, ale o tym jakich kosmetyków używam nigdy nie rozmawialiśmy. Niedawno zaczeliśmy uprawiać regularny seks i on zaczął się skarżyć, że przez moje kosmetyki ma problemy z potencją. chyba pekne ze smiechu  )))) p.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 )))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwracam się tu z pytaniem na grupę. Wczoraj rzucił mnie mój chłopak właśnie przez kosmetyki. A było tak: od zawsze używałam większości kosmetyków Dr Irena Eris, to była moja ulubiona marka. Rok temu poznałam wspaniałego chłopaka, zakochałam się w nim bez pamięci, ale o tym jakich kosmetyków używam nigdy nie rozmawialiśmy. Niedawno zaczeliśmy uprawiać regularny seks i on zaczął się skarżyć, że przez moje kosmetyki ma problemy z potencją. Powiedziałam mu, że to chyba niemożliwe bo ja używam Dr Irena Eris a to dobre kosmetyki. Bardzo się zezłościł, uderzył mnie w twarz i powiedział, że Irena Eris jest dla starych bab (takich jak Beata Kozidrak z zespołu BAJM) a takie dziewczyny jak ja powinny używać l'Oreal albo missSporty. Rozpłakałam się i płaczę do dzisiaj, nie mogłam spać, on mnie podle potraktował... Dlaczego faceci nie znoszą Ireny Eris i jakie kosmetyki w seksie najlepiej używać? Załamana Przemysława W życiu czegos takiego nie słyszałam  )))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwracam się tu z pytaniem na grupę. Wczoraj rzucił mnie mój chłopak właśnie przez kosmetyki. A było tak: od zawsze używałam większości kosmetyków Dr Irena Eris, to była moja ulubiona marka. Rok temu poznałam wspaniałego chłopaka, zakochałam się w nim bez pamięci, ale o tym jakich kosmetyków używam nigdy nie rozmawialiśmy. Niedawno zaczeliśmy uprawiać regularny seks i on zaczął się skarżyć, że przez moje kosmetyki ma problemy z potencją. Powiedziałam mu, że to chyba niemożliwe bo ja używam Dr Irena Eris a to dobre kosmetyki. Bardzo się zezłościł, uderzył mnie w twarz i powiedział, że Irena Eris jest dla starych bab (takich jak Beata Kozidrak z zespołu BAJM) a takie dziewczyny jak ja powinny używać l'Oreal albo missSporty. Rozpłakałam się i płaczę do dzisiaj, nie mogłam spać, on mnie podle potraktował... Dlaczego faceci nie znoszą Ireny Eris i jakie kosmetyki w seksie najlepiej używać? Załamana Przemysława
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
Opony - forum o grach - Filmy animowane Bajki najlepsze bajki - Najlepszy Sennik , znaczenia snów - Ustka noclegi - Najnowsze Teledyski w sieci - Kino Filmy Nowości |
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria atrakcje dla dzieci Szukam nieruchomości symbian Oferty pracy VW golf pluspainting contractor ogłoszenia hostessy stancje kraków poszukuję mieszkania do wynajęcia
|
|
|