|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co jest modne Hellraiser a moda (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: co jest modne Hellraiser a moda
|
|
|
|
co jest modne Hellraiser a moda
|
|
|
Michal Radomil Wisniewski <mwisniew...@phoenix.pl wrote in news:BD5A7BD2.270D8%mwisniewski@phoenix.pl: Na jakies dzikie zwierze? Moze byc na koniki polne / golebie / dzdzownice? Na coś, co jadasz, preferowałbym. Inna rzecz, że jakoś nie widzę Cię łapiącego tyle koników polnych/gołębi/dżdżownic, żeby przeżyć dłuższy okres czasu (ot, kilka m-cy). Bo nie jest zmuszony. Po prostu nie jest przystosowany. Ciekawe wynikanie. A facet co jedzie tramwajem nie jest przystosowany do chodzenia. A może jesteśmy przystosowani do jedzenia sojowych schaboszczaków ? Myślę, że w sytuacji ekstremalnej (ot, życie codzienne w Hiroszimie AD1945, przeczytaj sobie ten komiks) zobaczyłbyś Marcina wcinającego koniki polne.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Paweł 'Róża' Różański , that's the name of my favorite soul song from the '70 : Na jakies dzikie zwierze? Moze byc na koniki polne / golebie / dzdzownice? Na coś, co jadasz, preferowałbym. Inna rzecz, że jakoś nie widzę Cię łapiącego tyle koników polnych/gołębi/dżdżownic, żeby przeżyć dłuższy okres czasu (ot, kilka m-cy). Bo nie jest zmuszony. No wiec wlasnie.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
A to, że jesteś w stanie zabić przedstawiciela swojego gatunku to żaden wyznacznik bycia drapieżnikiem. Wiele zwierząt roślinożernych (czyli nie drapieżników, prawda?), jest w stanie zabić rywala podczas godów czy w obronie terytorium. Ot, choćby żubry, jelenie czy łabędzie. Ale ja moge Cie zjesc. Nie, nie możesz. Owszem, moge.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie. TO jest my point - w nauce czy biologi interesują mnie tłumaczenia, w etyce i kulturze tłumaczenia takie są bezsensowne. Tłumaczenie 'Osobniki męskie bywają agresywne z powodu wyższego poziomu testosteronu' jest pouczające i ok, usprawiedliwienie 'Zabiłem go z powodu zatrucia testosteronem, wysoki sądzie' jest śmieszne lub żałosne. Oczywiście. Bo zatruć testosteronem się nie można. Natomiast w ocenie czynu (np. zabójstwo) bierze się jak najbardziej pod uwagę stan umysłowy (np. szok, niepoczytalność), czyli nic innego jak surową biologię. Kulą w płot. IMHO szok i niepoczytalność jest tylko w części warunkowany biologią, w równej mierze kulturą. Jakby np. AD2004 kibice po meczu się pobili, po czym zwycięzcy tej bijatyki oberżneli pobitym głowy, po czym traktowali je jak trofea, to jak uważasz, byliby uznani za poczytalnych, a inni uczestnicy zdarzenia byliby w szoku czy nie? Boni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale potrafisz ocenić, że kobieta ma nierówny start w wyborach? Nie widzę innej przyczyny dysproporcji. Boni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy, chcesz mi wykazać, ze pojedyńcza lodówka nie jest w stanie zmienić etyki, że ta etyka była nienaturalna, bo naturalny był ukryty naturalny rachunek zysków, czy coś jeszcze innego? Chcę wykazać że poczytałem. Etyka jest niezmienna mimo zmiany drobnych pierduł. Az do całkowitego wyginięcia plemienia. Chwilunia, przecież to moja teza - etyka i kultura, dla wszystkich społeczności ludzkich od paleolitu do dziś, idzie, mniej lub bardziej, przed naturą i ewolucją. Prędzej zaorzemy pół świata lub wyginiemy niż zmienimy naszą kulturę. Boni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria wieloczę zbiór sms dachy stron pozycjonowanie pozycjonowanienawozy wapniowe solaria gry słownik fotograficzny blogi pozycjonowanie
|
|
|