|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
centrum mody Miedzynarodowe Centrum Mody (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: centrum mody Miedzynarodowe Centrum Mody
|
|
|
|
centrum mody Miedzynarodowe Centrum Mody
|
|
Ave Robert Rędziak, morituri te salutant A ja chcę wiedzieć dlaczego Tomaszewski został usadzony w MPK ? Tylko zadaj owe pytanie Panu Tubie, nie mnie. Jestem spoza układów  r.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Zdefiniuj pojecie cos robic . Prosze. Może inaczej, kiedy zwyczajny, szary Łodzianin ujrzy jakieś efekta tego kłapania. r.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
A ja chcę wiedzieć dlaczego Tomaszewski został usadzony w MPK ? Tylko zadaj owe pytanie Panu Tubie, nie mnie. Jestem spoza układów Przepraszam Robercie, pytanie było oczywiście do Piotra Mruwczyńskiego. Motam się bo sesja mnie czeka, hmmm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdefiniuj pojecie cos robic . Prosze. Może inaczej, kiedy zwyczajny, szary Łodzianin ujrzy jakieś efekta tego kłapania. Przyjrzyj sie uwaznie jaki temat ma ten watek. Bynajmniej tematem nie sa dzialania prezydenta Lodzi. Inicjatywa wladz Lodzi posluzyla mi jedynie jako temat wyjsciowy dyskusji czy Lodz rzeczywiscie ma szanse stac sie jednym z miedzynarodowych centrow mody. Czy moze to jest jedna z szans na rozwoj naszego miasta. Piotr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyjrzyj sie uwaznie jaki temat ma ten watek. Bynajmniej tematem nie sa dzialania prezydenta Lodzi. Inicjatywa wladz Lodzi posluzyla mi jedynie jako Szanowna Tubo vel Zdarta Płyto. Zanim znów powtórzysz ten sam kawałek, zauważ że dyskusja to żywy twór, który często szybko zmienia kierunek od nadanego mu na początku, a nawet wymyka się stwórcy spod kontroli. Zadawano Ci tu kilka róznych, ciekawych pytań z nadzieją, że na nie odpowiesz. Zatem chociaż raz ustosunkuj się do nich, jeśli tak bardzo chcesz w dyskusji uczestniczyć, zamiast ciągłego trzymania się wciąż jednego i tego samego oklepanego schematu. r.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jest jednak jakiś absurd. mamy już Krajową Izbę Mody, teraz Międzynarodowe Centrum, tylko patrzeć Tez uwazam, ze to jakis absurd. W ogole zycie to jeden wielki absurd. Zwlaszcza jak czytam ta grupe dyskusyjna (?!?). no tak, zmienilem czytnik i zapomnialem przeniesc zawartosc killfile  Andrzej Leaf Respondek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Vorschule - Used cars database ubezpieczenia szeregowce komorniki akcyza FightEagle Torrent english languagetorby ekologiczne Odkurzacz parowy cyklinowanie opisy do gg Sponsoring
|
|
|