|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc z czy dopływ/odpływ do Jeziora Popówka to kanał czy nie... (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: ccc z czy dopływ/odpływ do Jeziora Popówka to kanał czy nie...
|
|
|
|
ccc z czy dopływ/odpływ do Jeziora Popówka to kanał czy nie...
|
|
fakt, faktem noga nasza tam już nie postanie, cel został osiągnięty... poza przepisami Metoda na darcie ryja jest najskuteczniejszym sposobem wymuszania swoich racji. Robią to wszyscy, począwszy od kaprala w wojsku. I większość ma taką sama 'rację jak rzeczony kapral  . Jeżeli chcesz mieć ciszę to przenieś się na Tajty, jeden kanałek dalej. Obowiązuje tam strefa ciszy wiec za dużo chętnych do pływania nie ma. Szczególnie cicho jest na rozlewisku na samym końcu jeziora. Początek jeziora wygląda mało zachęcająco bo wąsko i wieje wzdłuż w plecy albo w pyszczydło, ale dalej jest trochę szerzej i można pożeglować i cumować w spokoju. Wędkarzy tez nie za dużo. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
fakt, faktem noga nasza tam już nie postanie, cel został osiągnięty... poza przepisami Szkoda tylko (naprawde zaluje), ze w wyniku 'perswazji kilku baranow' (tez majacych swoje racje - nie kazdego stac na lodz), a nie wlasnych przemyslen. PS Moj serwis, ani moja osoba nie ma nic do tego - takie mam prywatne zdanie w tym temacie. Na Mazurach jest wiele miejsc, gdzie mozna w ciszy, (i najwazniejsze) nie_wadzac nikomu przenocowac. Chociazby wspominane Tajty... czy zatoczki pomiedzy wyspami na 'labedzim szlaku', gdzie czesto po prostu staje na kotwicy przy_trzcinach i delektuje sie cisza.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
fakt, faktem noga nasza tam już nie postanie, cel został osiągnięty... poza przepisami Metoda na darcie ryja jest najskuteczniejszym sposobem wymuszania swoich racji. Robią to wszyscy, począwszy od kaprala w wojsku. I większość ma taką sama 'rację jak rzeczony kapral . Jeżeli chcesz mieć ciszę to przenieś się na Tajty, jeden kanałek dalej. Obowiązuje tam strefa ciszy wiec za dużo chętnych do pływania nie ma. Szczególnie cicho jest na rozlewisku na samym końcu jeziora. Początek jeziora wygląda mało zachęcająco bo wąsko i wieje wzdłuż w plecy albo w pyszczydło, ale dalej jest trochę szerzej i można pożeglować i cumować w spokoju. Wędkarzy tez nie za dużo. znamy, znamy, jak również gnając kanałami zatrzymujemy się na Tałtowisku... pewnie jako jakiś ułamek % żeglarzy :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Mazurach jest wiele miejsc, gdzie mozna w ciszy, (i najwazniejsze) nie_wadzac nikomu przenocowac. Chociazby wspominane Tajty... czy zatoczki pomiedzy wyspami na 'labedzim szlaku', gdzie czesto po prostu staje na kotwicy przy_trzcinach i delektuje sie cisza. i znowu gdzieś wpłynę... i znowu ktoś będzie darł ryja ... cóż cywilizacja, postęp... trza szukać nowych miejsc... dobrze, że jeszcze morza są 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i znowu gdzieś wpłynę... i znowu ktoś będzie darł ryja ... cóż cywilizacja, postęp... trza szukać nowych miejsc... dobrze, że jeszcze morza są Szanuj innych - beda szanowac Ciebie. Ja stosuje to w praktyce i nigdy nie mialem problemow opisanych przez Ciebie ...a jak ktos nie szanuje mnie - potrafie takze byc nieuprzejmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oby nie wybiorczo (czyli zgodnie z prawem - pod warunkiem, ze prawo jest po mojej stronie). Znak o koncu wod zeglownych stoi tam maksymalnie 2 lata. Wczesniej byl zakaz (bo byly to wody zeglowne) i jak sam napisales lamales go - tyle, ze jednak wowczas nie przeszkadzajac nikomu. Teraz niektorym przeszkadzasz (mimo, ze zgodnie z prawem). To jak to w koncu u Ciebie jest? u mnie jest tak, że nigdy tam nikomu nie przeszkadzałem... teraz wiem, że przeszkadzam swoją obecnością  traktowałem to jako dopływ do jeziorka, a nie kanał, wygląd jego nie świadczy o tym, że był wykonany sztucznie, bobry tam zamieszkujące też tak uważają  , a NIGDY tam nie stał żaden znak, bo kto i po co miał tam wpływać? więc pierwsze moje pytanie było czy to jest kanał, w trakcie dyskusji na innym forum okazało się, że właśnie ten znak powoduje, że nawet jak to jest kanał, to nie obowiązują tam przepisy dotyczące kanału :] dobra, koniec tematu, bo zaczynamy wchodzić na wycieczki osobiste jak w większości tematów na prż ;], a nie o to chodziło wnioski są następujące: 1. nie stawać, bo się przeszkadza swoją obecnością, nawet jak się nie przeszkadza fizycznie ... zwłaszcza jak jest to zgodne z przepisami  2. im kto głośniej drze ryja tym generuje lepsze lokalne przepisy  3. z moją głową jest ok, bo bałem się już, że nie rozumiem przepisów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria nauka niemieckiego lublin RANDKI rtg Hotele amsterdam MP3 SEARCH hotels in Pragueopisy na gg prezent na walentynki Sen Iskry kombajny nawozy mineralne
|
|
|