|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie
|
|
|
|
ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie
|
|
|
Czy nikt już nie produkuje zwykłych, klasycznych o kształce zbliżonym do prostokąta i/lub nie sprzedaje tego w Warszawie? Szukałem, szukałem i co spojrzę, to albo podła jakość albo odpustowe udziwnienia. Eh. Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda. To żaden optyk przez Ciebie odwiedzony nie miał takich ramek, o jakich piszesz? Coś nie chce mi się wierzyć 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Czy nikt już nie produkuje zwykłych, klasycznych o kształce zbliżonym do prostokąta i/lub nie sprzedaje tego w Warszawie? Szukałem, szukałem i co spojrzę, to albo podła jakość albo odpustowe udziwnienia. Eh. Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda. Kupujesz oprawki za 100zł. Kupujesz folię przyciemnianą z polaryzacją za 50zł albo szkła polaryzacyjne za jakieś 600zł. Jeżeli nie chcesz polaryzacyjnych to zapłacisz mniej (200?). Idziesz do optyka i Ci wstawia. Możesz też kupić oprawki z nakładkami polaryzacyjnymi za 120-180zł (wtedy w rameczkę wrzucasz zerowe szkła. Kształty są klasyczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy nikt już nie produkuje zwykłych, klasycznych o kształce zbliżonym do prostokąta i/lub nie sprzedaje tego w Warszawie? Szukałem, szukałem i co spojrzę, to albo podła jakość albo odpustowe udziwnienia. Eh. Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda. Kupujesz oprawki za 100zł teraz. Uczuleniem na chrom lub zmiękczacz tworzywa cieszysz się po pierwszym spoceniu się  Michał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda. przejdź do tesco albo reala kupiłem ostatnio zajefajne eleganckie z żółtymi szkłami zyga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy nikt już nie produkuje zwykłych, klasycznych o kształce zbliżonym do prostokąta i/lub nie sprzedaje tego w Warszawie? Szukałem, szukałem i co spojrzę, to albo podła jakość albo odpustowe udziwnienia. Eh. Może ktoś gdzieś widział? I nie za 500 zł, bo pewnie i tak niedługo zgubię, nadepnę albo cokolwiek, więc szkoda. Kupujesz oprawki za 100zł teraz. Uczuleniem na chrom lub zmiękczacz tworzywa cieszysz się po pierwszym spoceniu się Albo tanie, albo... Zresztą z tym tanim w przypadku optyków to jest różnie. Oprawki u małego optyka za 100zł kosztują 200 w takich sieciach optycznych jak Vision Express. Szkła za 120-150zł u małego optyka (w centrum Wawy) kosztują w VE 200zł. Szkła Zeiss kosztują w VE 400zł (u małego optyka współpracującego z Zeissem mogłem mieć o połowę taniej, ale i tak załatwiłem sobie 10x taniej). Ja jestem alergik (a okularnik od prawie 20 lat - okulary na nosie przez 16h dziennie), ale ani oprawki za 500zł ani za 100 nigdy mnie nie alergizowały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria pozycjonowanie english language Wystrój okien Hmb meble cięcie layoutówtorby ekologiczne Szminka koce polarowe słownik fotograficzny Toto Mix
|
|
|