|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie
|
|
|
|
ccc tesco Okulary przeciwsłonecznie
|
|
Ray-Ban. Kupisz za okolo 300-400, polecam model aviator. A coś dla zwykłych śmiertelników za max 99zł, na rower, i niekonicznie pomarańczowe? No i nie model armstrong tylko z ramką dookoła, co by nie tylko na rower pasowały... hm, no ja nie wiem, ale jak chodzilam do tych mniejszych optykow, to naprawde, zawsze moglam znalezc fajne okulary, wlasnie na rower , za ok 100zł  . wiec jak sie chce, to sie da 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
hm, no ja nie wiem, ale jak chodzilam do tych mniejszych optykow, to naprawde, zawsze moglam znalezc fajne okulary, wlasnie na rower , za ok 100zł . wiec jak sie chce, to sie da Mali optycy rządzą! Nigdy więcej żadnych sieci optycznych. Narzuty jakie mają są po prostu chore.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Mali optycy rządzą! Nigdy więcej żadnych sieci optycznych. Narzuty jakie mają są po prostu chore. tylko jedna sprawa mnie martwi, czy optycy sprzedaja jeszcze szkla kontaktowe np pojedynczo,albo w parach..czy musze kupic cale opakowanie? ;( jakby co, to mam allegro .. (mowie o tym durnym zaleceniu producentow szkieł, ze trzeba sprzedaac cale opakowania po 3 pary, po 5..a nie moge np kupic jednego szkla, albo chociazby jednej pary).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<ciach Nie wiem. Nie używam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jakby co, to mam allegro .. (mowie o tym durnym zaleceniu producentow szkieł, ze trzeba sprzedaac cale opakowania po 3 pary, po 5..a nie moge np kupic jednego szkla, albo chociazby jednej pary). Hm, ja zawse kupuję pojedyncze (mam różne oczy  ), chyba że to są takie drogie full - kolorki, wtedy trzeba paczkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kupujesz oprawki za 100zł teraz. Uczuleniem na chrom Chyba na nikiel?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Parowar clatronic solarium Teksty piosenek marcan.legnica.pl domy z drewna agencja fotograficznaDojazd do lotniska Stansted śpiwory sennik koszalin biznes fordon galeria
|
|
|