|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc shoes wiosenne dylematy butowe (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: ccc shoes wiosenne dylematy butowe
|
|
|
|
ccc shoes wiosenne dylematy butowe
|
|
powinny wystarczyć tylko trzeba tego pilnować ) Janka jest wytresowana odpowiednio. Ma jednak wrażenie, że butki z obcasem Thomasa i klinem od środka powodują, ze noge stawia się prościej. Takie własnie sandały (Tombut) zamówiliśmy na wiosnę. Nie sa specjalnie pancerne i mam nadzieję, że dobrze posłuza do jesieni. O.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Mój syn też ma koślawe kolanka i sama z doświadczenia wiem że buty za kostkę nic nie dają A dlaczego miałyby coś dawać na koślawe kolanka? Buty z usztywnioną piętą i trzymające kostkę powinny dzieci powinny nosić profilaktycznie, właśnie po to, by nie dochodziło do wywichnięć w kostce czy też do powstawania wad stópek.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
też do powstawania wad stópek. OKi, ale dzieci ze stwierdzona koslawością kolan też. Tyle, ze powinny mieć dodatkowo jeszcze np klin zyli podklejoną podeszwę od srodka stopy. O. - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasz rehabilitant twierdzi, ze buty za kostkę zalecają tylko lekarze, których wiedza zatrzymała sie na poziomie sprzed 20 lat. Ekhe, ekhe ... Ty sprawdziłaś kompetencje tego Pana Rehabilitanta? Nie zalecał przy okazji przewiewnych dresików z trzema paskami? Sprawdziłam  ) pracuje w IMiDz w Klinice Patologii Noworodka, cieszy się bardzo dobra opinią. Bardzo wiele mu zawdzieczamy. Wydal m.in. Napisal Poradnik pielegnacji noworodka (wydany przez IMidz.), ktory byl dostnepny na wielu oddzialach polozniczych. http://www.wczesniak.pl/poradnik_opieki.html Zostal takze sprawdzony przez kilku naszych znajomych, w kazdym przypadku opinie byly rewelacyjne. Dresów z trzema paskami nie zaleca. Kasia, Zosia 23m.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dresów z trzema paskami nie zaleca. Kasia, Zosia 23m. A czy zaleca jakieś cudowne metody na koslawe kolana? Czy tylko odleca usztywniane w kostce buty? Nie mam zamiaru oczywiście stosowac się do rad via net , pytam po prostu. Wrocław to chyba zapóxniony ortopedycznie jest  O. - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dresów z trzema paskami nie zaleca. Kasia, Zosia 23m. A czy zaleca jakieś cudowne metody na koslawe kolana? Czy tylko odleca usztywniane w kostce buty? Nie mam zamiaru oczywiście stosowac się do rad via net , pytam po prostu. Wrocław to chyba zapóxniony ortopedycznie jest O. Nigdy się koslawymi kolanami nie interesowałam, bo bylismy na etapie koslawo stawianych stop. Po kilku seansach pionizacyjnych wszystko jest ok. (cwiczenia na ruchomej platformie) Przy okazji zapytam, co zaleca na koslawe kolana i dam znać. Kasia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Parowar clatronic poezja wiersze celina solaria ogrodzenia probiotyki Usługi przeciwpoźaroweprojektowanie stron internetowych solaria blogi pozycjonowanie Kobieta gry
|
|
|