|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc on line zdjecia (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: ccc on line zdjecia
|
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
Przypominam ze ja ciagle nie mam wszystkich zdjęc wiec nie zaczynam nagrywania. Kasia mialas mi dać, Edyto miałaś przekazać Kasi  Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać. Wieża Jaskółki, A.Sapkowski
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
Przypominam ze ja ciagle nie mam wszystkich zdjęc wiec nie zaczynam nagrywania.Kasia mialas mi dać, Edyto miałaś przekazać Kasi  "Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać." Wieża Jaskółki, A.Sapkowski
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
Przypominam ze ja ciagle nie mam wszystkich zdjęc wiec nie zaczynam nagrywania.Kasia mialas mi dać, Edyto miałaś przekazać Kasi  Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać. Wieża Jaskółki, A.Sapkowski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
Przypominam ze ja ciagle nie mam wszystkich zdjęc wiec nie zaczynam nagrywania.Kasia mialas mi dać, Edyto miałaś przekazać Kasi  Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać. Wieża Jaskółki, A.Sapkowski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
Przypominam ze ja ciagle nie mam wszystkich zdjęc wiec nie zaczynam nagrywania.Kasia mialas mi dać, Edyto miałaś przekazać Kasi  "Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać." Wieża Jaskółki, A.Sapkowski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc on line zdjecia
|
|
<blockquote _style_= PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid <preTo przyniose jutro ta płytke, znaczy się krzys przyniesie , bo on ja ma  On bedzie gdzies koło14 , a moze wczesniej  <br /<br /Misiakosy  <br /<br /Dnia 14 stycznia 2008 20:23 Marek Żurowicz <marekzurow...@wp.pl> napisał(a):<br /<br /<blockquote _style_= border-left: 2px solid #cccccc; padding-left: 1em; margin-left: 1em; margin-bottom: 0px <div id= msg <div id= msg-body <div<font face= Arial size= 2 Edyto nie mam wo czysciłem dysk</font</div<blockquote dir= ltr _style_= border-left: 2px solid #000000; padding-right: 0px; padding-left: 5px; margin-left: 5px; margin-right: 0px <div _style_= font-family: arial; font-_style_: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10pt; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Festina - AEG StaubsaugerStoisko targowe zapalenie pochwy Darmowe filmy z YouTube Hotele Białowieźa Transport krajowy Hotele Białowieźabukmacherskie sety z imprez mp3 Kobieta słownik fotograficzny maszyny rolnicze
|
|
|