Czy któraś z Was kupiła/ nosi buty kupione w CCC. Wypatrzyłam tam ładne klapki, ale nie wiem, czy oni sprzedają solidne produkty. czekam na Wasze opinie pozdrawiam cieplutko misiczka z Wrocławia
czekam na Wasze opinie Jakis miesiac temu, jeszcze straszna zima, kupilam klapki Na razie sa w pudelku, wiec nie wiem, jak sie sprawdza Moja Mama kupila niedrogie polbuty na obcasie i jest zadowolona Gosia
Czy któraś z Was kupiła/ nosi buty kupione w CCC. Wypatrzyłam tam ładne klapki, ale nie wiem, czy oni sprzedają solidne produkty. czekam na Wasze opinie pozdrawiam cieplutko misiczka z Wrocławia
Czy któraś z Was kupiła/ nosi buty kupione w CCC. Ja próbowałam dwa razy. Efekt - odparzone, piekące stopy od sztucznych wkładek w butach. pozdr cherokee
Made in China. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to możesz kupić. Sugerujesz, ze są robione przez chińskich więźniów? pozdrawiam cieplutko misiczka z Wrocławia
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.