Witam grupę, temat trochę letni ale jakoś nie mogę znaleźć dla mojej żony stroju plażowego. Tyle się mówi o letnich przecenach...znacie jakieś ciekawe sklepy z tej brnży? Pozdrawiam, Argonn
temat trochę letni ale jakoś nie mogę znaleźć dla mojej żony stroju plażowego. Tyle się mówi o letnich przecenach...znacie jakieś ciekawe sklepy z tej brnży? przejedz sie do Factory Outlet... Calzedonia bodajze sie sklep nazywa... tam chyba najbardziej widac, ze to outlet... Wojtek
przejedz sie do Factory Outlet... Calzedonia bodajze sie sklep nazywa... tam chyba najbardziej widac, ze to outlet... Wojtek Napisz prosze jak jest w tym outlecie. Warto sie tam wybrac? Pozdrawiam Magda
przejedz sie do Factory Outlet... Calzedonia bodajze sie sklep nazywa... tam chyba najbardziej widac, ze to outlet... Potwierdzam, znajomi też. Tam najbardziej outlet.
Napisz prosze jak jest w tym outlecie. Warto sie tam wybrac? No, właśnie jest w tej Calzedonii @ Factory tak, jak ma być w outlecie: są po atrakcyjnych cenach produkty, które nie zdążyły się sprzedać w swoim sezonie. Kto jest gotów kupić dzisiaj strój kąpielowy, który był projektem firmy na lato 2006, ma szansę na bardzo udane zakupy. Mówią, że warto - sprawdź!
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.