|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calzedonia shop wszechobecnego Tuska (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: calzedonia shop wszechobecnego Tuska
|
|
|
|
calzedonia shop wszechobecnego Tuska
|
|
|
wychodzę z domu, a tu Tusk wisi i swidruje mnie beznamiętnym wzrokiem, jadę kilometr ...kolejnych dwóch, zanim dotrę do Śródmieścia, to mogę ich liczyć dziesiątkami, piętno, bo już rzygam tym Tuskiem, mało fajnych lalek na bilboardach... tylko Tusk. swoją drogą ciekawy jetem co Tusk sobie myślał podczas tego zdjęcia
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
wychodzę z domu, a tu Tusk wisi i swidruje mnie beznamiętnym wzrokiem, jadę kilometr ...kolejnych dwóch, zanim dotrę do Śródmieścia, to mogę ich liczyć dziesiątkami, piętno, bo już rzygam tym Tuskiem, mało fajnych lalek na bilboardach... tylko Tusk. swoją drogą ciekawy jetem co Tusk sobie myślał podczas tego zdjęcia A u mnie po drodze na bilboardach pani w seksownym Intimissimi, zagłosowałbym na nią, ale nie wiem z jakiej listy startuje... 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
tylko Tusk. A ja żałuję, że nie napisali mu na plakacie Prezydent Donald ... fajnie by wyglądało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piętno, bo już rzygam tym Tuskiem, mało fajnych lalek na bilboardach... tylko Tusk. Uwazaj, jak bedziesz konserwe otwieral... i do lodowki zagladal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swoją drogą ciekawy jetem co Tusk sobie myślał podczas tego zdjęcia Moglem jednak zalozyc to siodelko... BOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wisi i swidruje mnie beznamiętnym wzrokiem, Mnie na identycznej zasadzie prześladuje kaczor. Co gorsza, jego wzroku nijak nie mogę nazwać beznamiętnym. Miny tym bardziej... J. (ja tam głosuję na Calzedonię!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria tanie Latanie branze źyczenia sklep komputerowy wroclaw pozycjonowanie anthrax tekstyokna drewniane domy szczecin developer warszawa Poliamid kamień elewacyjny
|
|
|