|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calzedonia rajstopy Wciskanctwo. Bezczelne. Wszędzie. (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: calzedonia rajstopy Wciskanctwo. Bezczelne. Wszędzie.
|
|
|
|
calzedonia rajstopy Wciskanctwo. Bezczelne. Wszędzie.
|
|
|
Już nie można nigdzie iść, kupić coś, zapłacić i wyjść - wszędzie próbują człowiekowi upchać coś jeszcze. Dawniej tylko w McDonaldzie człowiek był narażony na desperackie próby wciskania zestawu zamiast Big Maca z colą, teraz zaraza dotarła wszędzie. 1. Stacja benzynowa. Zbiera pani punkty? Nie, nie zbieram, dziękuję. Może jednak założyć kartę? Nie, powiedziałam wyraźnie, że dziękuję! [Tu wazelina dla Jeta, nigdy nie próbowali mi niczego sprzedać, a raz dostałam za free pudło popcornu.] 2. Yves Rocher. Mamy dla stałych klientów w promocji tonik i mleczko po 9,90 oraz żel do demakijażu po 13,90. Nie chcę, u cholery, przyszłam po konkretny krem, i nie zamierzam z tej okazji kupować pół sklepu! [W Anglii w The Body Shop nie tylko nie próbowano mi wcisnąć nic extra, ale obdarowano 250 ml żelem pod prysznic. Waze_link_a.] 3. Deichmann. Proponuję doskonały środek do pielęgnacji obuwia... Mamusiu, nie chcę pasty do butów, spreju do zamszu, ani sznurówek, ja tylko chciałam za buty zapłacić!!! 4. Calzedonia. Te cztery pary skarpetek poproszę. Może jakieś rajstopy, mamy nową kolekcję ciepłych rajstop z mikrofibrą... Dziękuję, ja tylko skarpety, naprawdę... A może jednak coś z kolekcji ozdobnych? Argh, sp&^%$$alaj! Dane tylko z jednego dnia. Ugh, przestaję lubić chodzenie na zakupy - zakusy na zawartość mojego portfela stają się coraz bardziej chamskie. JoP
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Dane tylko z jednego dnia. Ugh, przestaję lubić chodzenie na zakupy - zakusy na zawartość mojego portfela stają się coraz bardziej chamskie. jakby Ci nie proponowali to byś pietnowała, że o klienta nie dbają 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Tak. I jeszcze te babcie z różami co chodzą po pubach. Pozdrawiam M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak. I jeszcze te babcie z różami co chodzą po pubach. Też, ale gorsi są ci głusi/niemi/whatever, co rozkładają jakieś paskudztwa i kartki na stolikach. Tak, tak, zaraz się na mnie wszyscy rzucą, jaka to ja bez serca jestem, ale jak idę do knajpy, to nie życzę sobie mieć kontaktu z natrętnymi pijaczkami, żebrakami, akwizytorami i kwestującymi - bez względu na to, na jak szlachetny cel zbierają. JoP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Też, ale gorsi są ci głusi/niemi/whatever, co rozkładają jakieś paskudztwa i kartki na stolikach. I jeszcze dzieci z kwiatkami, i jeszcze 'inwalidzi' z kartką na szyi tupiący w tramwajach... P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak. I jeszcze te babcie z różami co chodzą po pubach. Też, ale gorsi są ci głusi/niemi/whatever, co rozkładają jakieś paskudztwa i kartki na stolikach. raz wziąłem i... stał sie cud - niemota przemówił oddawaj nie wiem czyja to wina - może też pub czy jaka knajpa mogłby zrobic cos w tym kierunku? poza tym opstatnio rozdawał długopisy w okolicach cemntarza brudnowskiego - linia nr 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Puzzle - Pozycjonowaniekolokacja kursy komputerowe schody reklamacja reklamacja private bankingwisełka self catering cottages mielno blu-ray nieruchomości Rzeszów
|
|
|