Mam to gdzies, wydam nawet 300zl na kostium, byle byl wreszcie dobry. No i co? No i nic. Zeszlam cale miasto za dwuczesciowym (Kraków) i nie ma. Dzien dobry, jest cos w miseczce D Odpowiedz pada z durnym usmieszkiem najwieksze C Oblazlam triumphy, calzedonia (rozpacz, nawet tam nie idzcie, rozmiar biustu rosnie z rozmiarem pod biustem a ceny o polowe za duze do jakosci), galerie centrum, sklepy sportowe (tam maja tylko w wiekszosci

, jedyne co bylo dobre to felina za 250zl ale jakos sie zle czulam, wiem nie powinnam wybrzydzac

Schiesser tez mnie rozlozyl na lopatki. Wszystkie tanie typu atlantic odpadaja bo nie trzymaja. Gdzie mam kupic kostium. Rozmiar 40D/E? Cena max 300zl. Nie bylam jeszcze w NICO, a poza tym to nie wiem. Internet? Gdzie? Bylam na biust.pl to w moim rozmiarze jest tylko wlasnie felina, no ale ja wiem. Zadna rewelacja za ceny ~300zl, poza tym majciory do nich sa jakies dziwne. Moze jest gdzies wiekszy wybor? trafiłam na jeden piękny sklep, w którym bylyby kostiumy na mnie, ale po 500zl, po prostu tyle nie dam. Ratunku. Biustonosze nosze 75e, 80d/e. Gdzie kupilyscie swoje kostiumy, zaraz mi tu pisac?! Pozdrowienia