|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buty skate Jakie buty - po raz ostatni (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: buty skate Jakie buty - po raz ostatni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
buty skate Jakie buty - po raz ostatni
|
|
|
cześć! znajdz sobie sklep /sklepy/ gdzie maja takowe buty i jedź tam i przymierz. na żywo.bedziesz pewny co do modelu i rozmiaru.a pozniej szukaj sklepu, ktory ma promo i sprzedaje wysylkowo. takie moje zdanie i już. pzdr bart
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Witam Juz kiedys pisalem, ale teraz potrzebuje decyzji ostatecznej. Chcialbym, zeby ktos pomogl wybrac buty i jeszcze napisal dlaczego te, a nie inne. To moje propozycje: 1. Blax FR '05 http://www.skate-shop.pl/snowboard/buty/blax_fr_blacksilver_05 2. ThirtyTwo '05 Prion http://www.skate-shop.pl/snowboard/buty/prion_navy 3. Vans Mantra http://www.skate-shop.pl/snowboard/buty/mantra_blackcement Mierzyłem 32 prion ubiegłoroczne, fajne buciki, wygodne, ale bardzo miękkie. W sklepach je chwalili, ale nie zdecydowałem się, to nic, że jeden z niższych modeli 32, za to ta miękkość mnie przestarszyła, bałbym się, że szybko się porozbijają i zrobi się kapeć. Ja się powoli przesiadam na flowa, na razie kupiłem buty, wkrótce wiązania, co by przetestować ten patent, flow nie ma klasycznej wkładki, ale są sztywniejsze, dla mnie to ważne... Tom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jezeli ktos widziale te buty na zywo, to chcialbym poznac ospinie itp. Prosilbym o w miare szybka porade. W tym sklepie trwa promocja, jeszcze przez 3 dni. Czyli Ty ich na zywo nie ogladales? Podstawowa zasada przy kupowaniu butow: NIE MIERZYLES, NIE KUPUJ! Chyba, ze lubisz loterie i chcesz postawic ta kase, wtedy to co innego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flow nie ma klasycznej wkładki, To bylo dawno i nieprawda. Od 2 sezonow coraz wiecej modeli Flowa (w tym chyba z polowa, jak nie wiekszosc) posiada wyciagana wewnetrzna wkladke. ale są sztywniejsze, dla mnie to ważne... Wysokie modele sa nawet sztywne jak cholera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flow nie ma klasycznej wkładki, To bylo dawno i nieprawda. Od 2 sezonow coraz wiecej modeli Flowa (w tym chyba z polowa, jak nie wiekszosc) posiada wyciagana wewnetrzna wkladke. Wyraziłem się niezbyt jasno, pisząc flow myślałem o butach (vortex), które kupiłem, a te nie mają wkładki (niektórzy używają określenia wkładka zintegrowana ), z tegorocznych wkładki wyciąganej nie mają na pewno TXP, TXT, Vortex i jeszcze kilka modeli, tak na oko wyjdzie, że około połowy tegorocznej kolekcji... Tom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Handys ohne Vertrag - SeofĂśretaget Imię róźy agregaty jednofazowe klipsy Advanced Disk Cleaner en łazienkadomy szczecin projektowanie wnętrz Poliamid gry platformowe blu-ray
|
|
|