|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buty rossi Sklep Gino Rossi (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: buty rossi Sklep Gino Rossi
|
|
|
|
buty rossi Sklep Gino Rossi
|
|
|
Za to ze buty, ktore tam kupilem rozkleily mi sie po miesiacu a oni kazali mi czekac na rozpatrzenie reklamacji 3 tygodnie. A w czym ja mam w tym czasie chodzic ? No i panienke z tego sklepu, ktora na moje uwagi powtarzala w kolko z tym to nie do mnie . K@!#% M%& ! OdZ
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Za to ze buty, ktore tam kupilem rozkleily mi sie po miesiacu a oni kazali mi czekac na rozpatrzenie reklamacji 3 tygodnie. A w czym ja mam w tym czasie chodzic ? No i panienke z tego sklepu, ktora na moje uwagi powtarzala w kolko z tym to nie do mnie . K@!#% M%& ! Nie polecam butow tej firmy, wlasnie ze wzgledu na szybkie rozklejanie sie. Do tego dochodzi jeszcze pekanie podeszw i skory w miejscach zgiec. Poza ladnym wygladem butow, firma ta nic nie oferuje. Pozdrawiam Magda M
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
(cut) Nie polecam butow tej firmy, wlasnie ze wzgledu na szybkie rozklejanie sie. Do tego dochodzi jeszcze pekanie podeszw i skory w miejscach zgiec. Poza ladnym wygladem butow, firma ta nic nie oferuje. Hmmm, a co polecasz ? Zaznaczam ze na buty marki Bomel za 1000 PLN to mnie raczej nie stac. OdZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazali mi czekac na rozpatrzenie reklamacji 3 tygodnie. A w czym ja mam w tym czasie chodzic ? jeśli dali ci to gdzieś na kartce, lub odebrali od cieibie buty i dali pokwitowaniem, to 15 dni (kalendarzowego) idziesz do PIP-u i zgłaszasz to. Sprzedający ma psi obowiązek rozpatrzyć reklamację (rękojmię) w 14 dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A w czym ja mam w tym czasie chodzic ? Najlepiej w Martensach. Do salonu i wkopać obsłudze. Pozdro PW wadolkow...@vogel.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmmm, a co polecasz ? Zaznaczam ze na buty marki Bomel za 1000 PLN to mnie raczej nie stac. Mnie niestety tez nie. O butach meskich moge sie wyrazac tylko dzieki doswiadczeniu kupowania butow z moim narzeczonym. Dla niego niestety nie ma odpowiednio dobrych butow. Wszystkie jest w stanie zniszczyc w ciagu pol roku. Ladne buty robi ALKA (polska firma). Ceny sa umiarkowane (ok. 200 - 250 zl za pantofle), jakos srednia (z tendencja do dobrej). Swietne buty robi Ecco, niestety ich stylistyka mi nie odpowiada, a ceny tez nie naleza do najnizszych. Inne konkretne nazwy nie przychodza mi do glowy, ale juz z doswiadczenia w kupowaniu damskich butow stwierdzam, ze najlepsze sa buty hiszpanskie i niemieckie (wcale nie Salamander). Niestety za dobre polbuty trzeba zaplacic ok. 300-400 zl, ale warto chocby dlatego, ze w takich butach nigdy nie obtarlam sobie nogi. Najtrwalsze sa buty szyte (wiadomo, ze sie nie rozkleja), ale te ceny ..... Pozdrawiam Magda M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Online Floristsoprogramowanie specjalistyczne markizy tarasowe Lomza Gry online bonos gratis bwin schody dachżukowo morskie Online graphic design degree recenzje piwa domy szczecin łupek
|
|
|