|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buty na obcasie SC - pedał gazu - kupić buty na obcasie? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: buty na obcasie SC - pedał gazu - kupić buty na obcasie?
|
|
|
|
buty na obcasie SC - pedał gazu - kupić buty na obcasie?
|
|
|
Ostatnie jeżdze troche SC z fotrlikiem dziecka za sobą, w związku z tym mam fotel przesunięyt bardziej do prozdu niż zwykle... Zawsze wqrzał mnie delikatny pedał gazu, ale teraz stwiedzam, ze praktycznie nie da sie jechać - po paru kilometrach napiernicza mnie stopa zgięta bardzo do góry, trzymana w tej pozycji bo na pedale gazu nie da się oprzeć. Też tak macie? Jerry
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Też tak macie? Przecież to normalne, fotel ma regulacje aby każdy mógł ustawić się tak, żeby miał wygodnie, ja mam 180cm wzrostu i w Sejku muszę mieć fotel odsunięty na maxa, bo im bardziej nogi są zgięte, tym bardziej stopa męczy się na pedałach, dlatego traktuje to autko jako 2'osobowe, a tylna kanapa tylko jako dodatkowy bagażnik na zakupy  Jeśli masz jeden fotelik to chyba lepszym rozwiązaniem niż buty na obcasie będzie przeniesienie fotelika za fotel pasażera, niech się pasażer męczy... pzdr, Bartek
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Przecież to normalne, fotel ma regulacje aby każdy mógł ustawić się tak, żeby miał wygodnie, ja mam 180cm wzrostu i w Sejku muszę mieć fotel odsunięty na maxa, bo im bardziej nogi są zgięte, tym bardziej stopa męczy się na pedałach, dlatego traktuje to autko jako 2'osobowe, a tylna kanapa tylko jako dodatkowy bagażnik na zakupy Jeśli masz jeden fotelik to chyba lepszym rozwiązaniem niż buty na obcasie będzie przeniesienie fotelika za fotel pasażera, niech się pasażer męczy... Mam dwójke dzieci  Ale ten pedał wystarczyłoby jakoś obniżyć/dać twardszą sprężyne i byloby git. Nawet żona mi mówi że nie moze w płaskich butach jeździć tylko musi na obcasie Na szczęście to tylko chwilowo - na codzień woze sie bardzo wygodnym kanapowozem FSO 125p 86' ale poszedł do konserwacji Jerry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jechać - po paru kilometrach napiernicza mnie stopa zgięta bardzo do góry, trzymana w tej pozycji bo na pedale gazu nie da się oprzeć. Też tak macie? Też tak miałem. Podłożyłem sobie 4 dywaniki i stopa jest bardziej normalnie. Piotr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnie jeżdze troche SC z fotrlikiem dziecka za sobą, w związku z tym mam fotel przesunięyt bardziej do prozdu niż zwykle... Zawsze wqrzał mnie delikatny pedał gazu, ale teraz stwiedzam, ze praktycznie nie da sie jechać - po paru kilometrach napiernicza mnie stopa zgięta bardzo do góry, trzymana w tej pozycji bo na pedale gazu nie da się oprzeć. Też tak macie? Ja mam SC od dwóch tygodni, 600km nim zrobione a na podeszwie buta wyraźnie widać wytarte miejsce tam, gdzie naciska się pedał gazu. Chyba mniej by mi się buty zużyły gdybym te km przeszedł na piechotę  Na szczęście nie jestem zbyt wysoki i noga opiera się w miarę wygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jechać - po paru kilometrach napiernicza mnie stopa zgięta bardzo do góry, trzymana w tej pozycji bo na pedale gazu nie da się oprzeć. Też tak macie? Też tak miałem. Podłożyłem sobie 4 dywaniki i stopa jest bardziej normalnie. ale sprzegło to chyba nie wciska sie wtedy do końca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Oleo Lyrics Community wypoźyczalnia samochodów tokarki kampus samochody cięźarowe Województwo lubuskieerp triki magiczne pleśna okna drewniane symfonia
|
|
|