wykrojów męskich ubrań a szczególnie chodzi mi o spodnie :-/ Czy istenieje może jakiś sposób na zdobycie takich wykrojów? Bo Burda chyba tylko drukuje damskie wzory? Ja sie podlaczam: gdyby ktos mial namiar na wykroje meskich spodni (najchetniej bojowki oraz prosty wykroj na sztruksy, dzinsy) i to na duze rozmiary typu XXl, to wdziecznosc moja (mojego pana) nie znalaby granic za wszystkie cenne wskazowki dziekuje z gory (bo licze, ze ktos wpadnie na jakis pomysl
)) pozdrowienia Ilona nie wiem jak jest teraz, ale kiedys burda wydawala specjalne numery dla panow, bodajze dwa razy w roku. cos mi sie placze po szafce, i to jest po niemiecku sprzed wielu lat. natomiast jesli chodzi o konkretne wykroje, to zdarzalo mi sie pruc stare spodnie (takie ktore juz mi spadaly z siedzenia) a mialy dobry kroj i przerysowywac je sobie na papier. w ten sposob mialam wykroj idealny. wczoraj dowiedzialam sie od mojej mamy, ze w ten sposob szyc nauczyla sie moja babcia na swoich dzieciach, czyli mojej mamie i jej bracie. z zupelnie innej parafii, obiecal komus podeslac dziecinne burdy i przez zyciowe zawirowania fakt ten umknal mi z pamieci za co serdecznie przepraszam zainteresowana i prosze o list na priva o ile to nadala aktualne. skrzacik