|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www swetry pl gnojstwo i brak honoru (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: www swetry pl gnojstwo i brak honoru
|
|
|
|
www swetry pl gnojstwo i brak honoru
|
|
|
No właśnie, ja tak sobie czytam i czytam... Nie wiem, ja się może obracam w innych kręgach, ale kiedy parę lat temu jeden z moich ówczesnych znajomych zrobił numer nawet nie umywający się do tego, zupełnie niezależnie od siebie ludzie zaczęli mu umilac życie. Nie w jakiś dziwny sposób, jak sugerowane przez kogoś obicie mu ryja, ale wychodząc z najnormalniejszych w świecie pobudek: o potencjalnym zagrożeniu należy ostrzegać, a samemu się zabezpieczyć. No i taki miś nagle stracił wszelkich znajomych, przy wszelkich kontaktach byl traktowany na zasadzie patrzcie mu na ręce, bo nei wiadomo, czy czegoś nie ukradnie , został zwolniony z pracy (nie, nikt nie donosił, jego pracodawca sie przypadkowo o sprawie dowiedział, i stwierdził (słusznie zresztą), że nie ma do niego zaufania). I tyle - presja społeczna w niektórych przypadkach potrafi wiele. Tyle że obecnie to się nazywa mobing i nietolerancja. Pozdrawiam Adam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Jeżeli ktoś po 30-ce jest bez jakiegoś związku(z wyłączeniem takiego, co właśnie rozwiódł się/wypisał z konkubinatu/owdowiał), to znaczy, że ma jakiś poważny problem ze sobą. Zaraz, zaraz... Niechęć do tracenia czasu na trwałe związki, wymianę mebli/tapet/mieszkania/przyzwyczajeń niechęć do zaludniania planety osobnikami przynajmniej częściowo podobnymi do siebie, wstręt ogarniający człowieka na myśl o posiadaniu stałej teściowej, brak zainteresowania wyprawami w poszukiwaniu nowej sukni/ futerka/bielizny/garnków/czy czegoś tam jeszcze to objawy ostrych problemów z osobowością?...
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Dnia 6/14/04 9:10 PM, istotka zwana 'Jacek Kijewski' złożyła na me ręce doniesienie obywatelskie następującej treści: Jeżeli ktoś po 30-ce jest bez jakiegoś związku(z wyłączeniem takiego, co właśnie rozwiódł się/wypisał z konkubinatu/owdowiał), to znaczy, że ma jakiś poważny problem ze sobą. Zaraz, zaraz... Niechęć do tracenia czasu na trwałe związki, wymianę mebli/tapet/mieszkania/przyzwyczajeń niechęć do zaludniania planety osobnikami przynajmniej częściowo podobnymi do siebie, wstręt ogarniający człowieka na myśl o posiadaniu stałej teściowej, brak zainteresowania wyprawami w poszukiwaniu nowej sukni/ futerka/bielizny/garnków/czy czegoś tam jeszcze to objawy ostrych problemów z osobowością?... Oczywiście. Zakładając definicję problemów jako ową niechęć (a brak takich problemów jako fajność ). Jest masa rewelacyjnych ludzi o szerokich zainteresowaniach w każdym wieku, ale jak ktoś po 30-ce jest samotny, to widać nie z winy innych  BTW: stałe teściowe nie są złe. Mam dwie i nie narzekam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[...] Mam kolezanke, dobra znajoma, ktora wizualnie na moj gust zalicza sie do kategorii 'laska ze szczeka opada' i jest sama. Nie ma ciezkiego charakteru. Da sie z nia zyc. Naprawde. Najdziwniejsze jest to, ze to ona zrywa z facetami. I jej z tym zle. Niekiedy ludzie mają jeszcze problemy emocjonalne. Na przykład lęk przed bliskością. I na nieoglądanego na to bym w powyższym wypadku stawiał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
że wyleziecie ze słoika i trzeba będzie łapać i odbierać odłowione w okolicy chrześcijańskie dzieci, odsysać z Was mleko zabrane biednym krówkom, wydłubywać złe oko, i przeganiać egzorcystów... I ligaturę zadawać. Nie zapomnij o ligaturze ; To ma coś wspólnego z TeXem ? Joachim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nigdy niie przeczyłam, niemniej jednak nie wynika to z tego że jestem nauczycielką. Szurnietym się jest albo nie, niezaleznie od zawodu, i nieprawdą jest jakoby stężenie szurniętych wsród nauczycielek było wyższe. Hm, wydaje mi się, że akurat w tym zawodzie prawdopodobieństwo zostania szurniętym jest większe niż w wielu innych. Niezależnie od <ort off pci  Joachim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria ksiÄgarnie internetowe - Silversmycken drivers Części Renault Air Soft Gun soczewki kontaktowe darmowy hosting plikównoclegi Kredyt mieszkaniowy sportingbet self catering cottages flagi reklamowe
|
|
|