|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne kolory (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: modne kolory
|
|
|
|
modne kolory
|
|
Zamszowe, brązowe, balerinki, bez kwiatuszków i innych takich. W dodatku na płaskim obcasie. Istnieje coś takiego, czy ja je wymysliłam? Ja takie czarne chcę! A brązowe widziałam. Ryłka. Jedyny problem to to, że przód miały taki jakby lekko marszczony , co w sumie dodawało im uroku. Poza tym dla mnie balerinki to tylko płaskie. hiver, co za 3-4 godziny będzie szczęśliwą posiadaczką balerinek. Jupi? 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
modne kolory
|
|
Nie wiem, jak trzeba by wyglądać, żeby nosić turkus i wyglądać w nim świetnie..? Byc Murzynka? Albo Tahitanka Niekoniecznie  Dzisiaj przy zakupie bucików dorwałam właśnie turkusową koszulę i okazało się, że pasuje do mnie. A jestem kobieta o włosach niemal czarnych, brązowych oczach i cerze tzw. oliwkowej, co cały rok wygląda na świeżo opaloną mimo, że solarium jeszcze nie doświadczyła  No i koszula jest w moim posiadaniu. hiver, zadowolona posiadaczka turkusowej koszuli, balerinek i reszty 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
modne kolory
|
|
|
Są na Chmielnej. Ale jak na pantofle do jednej sukienki to trochę za drogie. Może sobie kupię zółte zamiast brązowych? I jaką torbę czy plecak się nosi do żółtych albo różowych pantofli? moim zdaniem jakikolwiek, no moze oprocz czarnego. a BTW bardzo mi sie ostatnio podobaja torby zolte. tak, jak za zoltymi ciuchami malo przepadam, tak torbe moglabym miec kanarkowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne kolory
|
|
O widzisz, ja na ślub kupiłam buty z czubkiem. I to, tak jak piszesz, nie był żaden drastyczny czub, ale czub umiarkowany, delikatny, nie miało się wrażenia, że wydłuża nogę, a poza tym na samej górze był na płasko ścięty i nie tworzył szpica. no to wcale nie kupilas czubatego czuba, tylko waskie pantofle z lekko wydluzonym noskiem  takie potrafia bardzo ladnie wygladac, rzecz jasna tez nie do wszystkiego, ale do eleganckiego stroju okazyjnego jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne kolory
|
|
|
I jaką torbę czy plecak się nosi do żółtych albo różowych pantofli? moim zdaniem jakikolwiek, no moze oprocz czarnego. a BTW bardzo mi sie ostatnio podobaja torby zolte. tak, jak za zoltymi ciuchami malo przepadam, tak torbe moglabym miec kanarkowa. No akurat - kup sobie torbę i balerinki kanarkowe. To już jest jakiś komplet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne kolory
|
|
do rzyci tez nie - jak sa spodnie w rzyci dobre, to mnie zawsze w pasie cisna Nie prawda. Jak w życi dobre to: a) w pasie odstają b) w udach opinają (i wyglada się jak w śpiochach) c) za długie d) odpowiedź a, b i c prawidłowa Co kończy się tym, iż w chwili obecnej posiadam 1 parę spodni eleganckich, 1 parę dżinsów, 1 parę spodni lnianych letnich, 2 pary spranych dżinsów do lasu . Tak- państwo producenci spodni: kobiety mają biodra i uda! Agata- muszę kupić jeszcze jeden model takich samych Levisów, póki produkują...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Last minute - Aranzacja wnetrz anti spam zdjęcia przyrody Pozycjonowanie stron www Okna pcv fotografia ślubna szczecinZakopane kwatery płytki katalog stron łeba grodno
|
|
|