|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modne garnitury gdzie garnitury?,w miare cenowo, modne ? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: modne garnitury gdzie garnitury?,w miare cenowo, modne ?
|
|
|
|
modne garnitury gdzie garnitury?,w miare cenowo, modne ?
|
|
|
gdzie polecacie, modnie i niedrogo. prosze z adresami jak pamietacie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Może New-Man na Dajwór? Pozdrawiam Vicky
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
gdzie polecacie, modnie i niedrogo. prosze z adresami jak pamietacie pozdrawiam Ostatnio kupowałem garnitur więc coś Ci polecę  Jest do wyboru kilka miejsc: 1. Wspomniany już MEN - nie polecam, z tej prostej przyczyny, iż jest tam ciutkę za drogo. 2. Wszystkie polskie firmy typu Vistula, Bytom.... - za drogo jak dla mnie, a poza tym niezbyt na czasie z modą... 3. Sunset Suits - oni mają chyba najbardziej modne garnitury. Szkopuł jest w tym, iż są one wykonane ze średniej jakości materiału i bardzo drogie. hyba, że uda Ci się trafić na wyprzedaż. Wtedy rzeczywiście można o tym pomyśleć. 4. Ja polecam sklep na ul. Filipa (przecznica z Długiej niedaleko sklepu CCC), sklep jest zaraz przy Długiej. Super miła obsługa, i naprawdę niskie ceny. Kupiłem naprawdę super garnitur (trzyczęściowy) za 500zł i dostałem pasek gratis  . Moja rada: Id¼ do tego sklepu na Filipa i do Sunset Suits na Długą (już prawie przy Kleparzu). Sklepy są oddalone mniej więcej o 5 minut marszu. Pooglądaj tu i tu i zdecyduj. Może trafisz na jakąś wyprzedaż... Pozdrawiam, Lejek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie polecacie, modnie i niedrogo. prosze z adresami jak pamietacie Nadwiślańska, dyskont Vistuli - przykładowo letni gajer za całe 450zł (trójczęśćiówka, 100% wełny).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lejek, jak to zrobiles? Kupilem tam slubny 3-czesciowy a pasek musialem dokupic  ( co za swiat, msuailes miec u tej pani dar przekonywania  ))) Co do reszty popieram w 100% szukalem garnituru na slub, gotowy bylem nawet szyc u krawca, pochodzilem po wszystkich sklepach (chyba) w Krakowie. 1.Men - droogo (chociaz surduty calkiem calkiem  ) 2.sunset suits bleee kicha. Na wszsytkie jasne garnitury (ul.Sienna) tylko jeden mial dodatek welny (itak tylko zalosne 15%) do elany. Ogolnie 100%, czasem dla zmyly w opisie jakis procent akrylu, wiskozy itd. A potem po pol roku wybijaja ci sie lokcie (ale sie mniej mnie - cos za cos). Niektore cierpia na braki w podszewce - ogolny minimalizm 3.Wistula ul.Szpitalna - klasa sama w sobie tylko te ceny... 4. Sklep ul. Szpitalna naprzeciw Banku PKO - promocja dobrej klasy garnitury (jasne) po 399. Tylko sprzedawca buraq (koles, to byly wloskie buty  ) Reasumujac - polecam Filipa. Tam kupilem  PiotrS.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie polecacie, modnie i niedrogo. prosze z adresami jak pamietacie pozdrawiam Z tego co słyszałem od znajomego to w Sunset Suits w Plazie jest teraz wyprzedaż czy coś takiego. Ponoć za 350 zł już można kupic ładny garnitur ale wątpie czy 100% wełny. QBAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria antykoalicja | bas | diecezjalnego | fnv | ntv | projekcji | testamentow | walesOpony - mieszkania warszawa mieszkania warszawa - Sprawdz jak działa pozycjonowanie strony ! - nieruchomości warsza nieruchomości warszawa - portal finansowy Kredyty kredyty mieszkaniowe - PENALTY FEVER - ogłoszenia nieruchomości |
|
|