|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moda na wiosne Co na choinke? Znalazlam odpowiedz (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: moda na wiosne Co na choinke? Znalazlam odpowiedz
|
|
|
|
moda na wiosne Co na choinke? Znalazlam odpowiedz
|
|
No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami? W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne  ) Udalo mi sie znalesc swietne, przynajmniej tak mi sie teraz wydaje, rozwiazanie: kupilismy w IKEA trzy komplety plastikowych bombek. Kazde opakowanie zawiera 12 sztuk, bombki sa w kolorach zlotym, srebrnym, czerwonym lub niebieskim, dodatkowo w z polyskiem lub matowe o cenie bardzo przystepnej: w Stanach $2.50, gdzie przewaznie cena za bombki jest conajmniej czterokrotnie wyzsza, i to przy najgorszej jakosci. Mamy jeszcze pluszowe zabawki na choinke z poprzedniego roku, powiesimy to wszystko na najnizszych galeziach (choinka sztuczna), nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie z lamkami, moze bedzie bez?  ) pozdrawiam wszystkich w swiatecznym juz prawie nastroju (w Stanach okres przygotowan do swiat zaczal sie juz od piatku - dzien po swiecie Dziekczynienia)  ) Katarzyna i Zochna (14 Lipiec, 1999) ~Of all the rights of women, the greatest is to be a mother~
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami? W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne ) Udalo mi sie znalesc swietne, przynajmniej tak mi sie teraz wydaje, rozwiazanie: kupilismy w IKEA trzy komplety plastikowych bombek. Kazde opakowanie zawiera 12 sztuk, bombki sa w kolorach zlotym, srebrnym, czerwonym lub niebieskim, dodatkowo w z polyskiem lub matowe o cenie bardzo przystepnej: w Stanach $2.50, gdzie przewaznie cena za bombki jest conajmniej czterokrotnie wyzsza, i to przy najgorszej jakosci. Mamy jeszcze pluszowe zabawki na choinke z poprzedniego roku, powiesimy to wszystko na najnizszych galeziach (choinka sztuczna), nie wiem jeszcze jak to wszystko wyjdzie z lamkami, moze bedzie bez? ) pozdrawiam wszystkich w swiatecznym juz prawie nastroju (w Stanach okres przygotowan do swiat zaczal sie juz od piatku - dzien po swiecie Dziekczynienia) ) Katarzyna i Zochna (14 Lipiec, 1999) Nam też swego czasu udało się (chyba właśnie w IKEA) kupić słomiane i drewniane zabawki na choinkę. I o ile zapas tradycyjnych bombek jest z oczywistych względów na wykończeniu , o tyle zabawki słomiane i drewniane świetnie spełniają swoją funkcję. Nie można jednak tego powiedzieć o choince, która w dolnych partiach jest hmmmm nieco zmaltretowana. BTW czy w Stanach jest obecnie moda na kupowanie choinek w doniczkach, takich, które można potem wysadzić? Nam się wprawdzie na 5 sztuk przyjęły tylko 2, ale wysadzanie na wiosnę daje dzieciakom kupę radości... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Nam też swego czasu udało się (chyba właśnie w IKEA) kupić słomiane i drewniane zabawki na choinkę. I o ile zapas tradycyjnych bombek jest z oczywistych względów na wykoñczeniu , o tyle zabawki słomiane i drewniane świetnie spełniają swoją funkcję. Nie można jednak tego powiedzieć o choince, która w dolnych partiach jest hmmmm nieco zmaltretowana. BTW czy w Stanach jest obecnie moda na kupowanie choinek w doniczkach, takich, które można potem wysadzić? Nam się wprawdzie na 5 sztuk przyjęły tylko 2, ale wysadzanie na wiosnę daje dzieciakom kupę radości... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co do zabawek, polecam słomkowe z IKEI. A plastikowe bombki kupiliśmy w ub. roku w Leclercu. A my z Martyną będziemy robić zabaweczki na choinkę z modeliny. A potem zostawię je na pamiątkę. Moi rodzice do dziś mają papierowe gwiazdki, mikołaje, choinki itp. które robiłam mając lat kilka. Niektóre są kosz-mar-nias-te, ale mimo to, gdy je oglądam, to coś mnie ściska za gardło. Ciekawe, jak Martyna ulepi np. św. Mikołaja ;~)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No wlasnie, swieta juz tuz tuz, zaraz bedziemy stroic choinki, wiec co z ozdobami? W zeszlym roku nie bylo sie czym przejmowac, gdyz dziecie nie poruszalo sie jeszcze o wlasnych silach, natomiast w tym roku mozliwosci jej sa ogromne ) My Wigilie spedzimy u rodzicow. Moja mam juz mi pokazywala aniolki i gwiazdorki z pluszu , sliczne bebenki z plastiku, slomiane gwiazdki i drwniane ozdoby. W naszym domu bedzie malutenka choineczka gdzies wysoko, ubrana w kokardki, drewniane i slomiane ozdoby. ******************************* Iwa & 16.5m Marek ******************************* Sent via Deja.com http://www.deja.com/ Before you buy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
My mamy cudne drewniane ptaszki! Wygladaja na zielonej choince jak zywe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Księgarnia wysyłkowa pozycjonowanie księgarnia informacje schody Volkswagen kemizo.pl SopotNoclegi Międzygórze rogowo nieruchomości Rzeszów łupek na podłogi domy szczecin
|
|
|