|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moda mlodziezowa aparaty stale (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: moda mlodziezowa aparaty stale
|
|
|
|
moda mlodziezowa aparaty stale
|
|
Nic wiec dziwnego, ze 45-latka chce miec ladniejsze zeby (czy cokolwiek innego) i dobrze, ze pracuje nad tym Tak, ale pewnie w czasie jak miała 15 lat i byłaby możliwość noszenia tego aparatu, to by tego nie zrobiła, bo by się wstydziła. Wiem, że to co piszę może być niezrozumiałe, ale po prostu tak czuję. Wydaje mi się, że to co powinno się robić mając kilkanaście lat, nie powinno być odkładane na 20 lat później. Według mnie to wygląda po prostu głupio, tak jakby stara babcia postanowiła zrobić sobie dredy i krzyklikliwy makijaż. W sumie, czemu nie, ale z drugiej strony czy nie będzie przez to wyglądała po prostu śmiesznie?...
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
hmm, wiesz, wydaje mi się to nieprawdopodobne, w końcu cena jednego aparatu to ok 3000 zł, czy istniejš jeszcze lekarze, którzy z własnej kieszeni pokryliby koszty zamków? a może majš jakie dofinansowania? Nie chcę poddawać w wštpliwo ć Twoich słów, nie zrozum znów le, zastanawiam się tylko. A ja przyznam szczerze, że bałabym się założyć sobie aparat ortodontyczny za darmo. Tak, jak napisałaś, koszty są duże, więc nie wierzę w aż takie poświęcenie i altruizm. Może mam zbyt mało wiary w ludzi, nie wiem, ale to doświadczenie mnie tego nauczyło.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
L A ja przyznam szczerze, że bałabym się założyć sobie aparat ortodontyczny za L darmo. Tak, jak napisałaś, koszty są duże, więc nie wierzę w aż takie L poświęcenie i altruizm. Może mam zbyt mało wiary w ludzi, nie wiem, ale to L doświadczenie mnie tego nauczyło. Ups. Oczywiscie nie zaznaczylam tego i wyszlo, co wyszlo. Aparaty robione za darmo, to aparaty _ruchome_, nie stale ! PRZEPRASZAM, moja wina. Niemniej tylko dzieki temu, ze sa one niejako prezentem od tej ortodontki, te akurat dzieci moga je w ogole miec. Co do aparatow stalych, nadal twierdze, ze dobrze zrobiony aparat nie powinien kaleczyc, ale nie bede dyskutowala w tym temacie, bo rzeczywiscie nigdy nie byl on mi bliski ani znany, powtarzam tylko zaslyszana opinie. Byc moze to jakies utopijne marzenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powtarzam tylko zaslyszana opinie. Byc moze to jakies utopijne marzenia Niestety.  Zresztą z logicznego punktu widzenia, niemożliwością jest, żeby druty i _meta_lowe klamry założone na zębach w żaden sposób nie podrażniały delikatnej błony w jamie ustnej. Przecież to jest ciało obce, pewien dodatek , do którego jama ustna nie była przyzwyczajona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nic wiec dziwnego, ze 45-latka chce miec ladniejsze zeby (czy cokolwiek innego) i dobrze, ze pracuje nad tym L Tak, ale pewnie w czasie jak miała 15 lat i byłaby możliwość noszenia tego L aparatu, to by tego nie zrobiła, bo by się wstydziła. No i co z tego ? Ale _teraz_ chce i sie nie wstydzi. Czy to zle ? Ja uwazam, ze to dobrze i ze to calkiem fajne  L Wiem, że to co piszę L może być niezrozumiałe, ale po prostu tak czuję. Wydaje mi się, że to co L powinno się robić mając kilkanaście lat, nie powinno być odkładane na 20 lat L później. Według mnie to wygląda po prostu głupio, tak jakby stara babcia L postanowiła zrobić sobie dredy i krzyklikliwy makijaż. W sumie, czemu nie, L ale z drugiej strony czy nie będzie przez to wyglądała po prostu L śmiesznie?... Zapewne budzilaby zainteresowanie wszystkich, i to niekoniecznie pozytywne  Ale gdyby przy tych dredach miala jeszcze ciekawa osobowosc i byla dobrym czlowiekiem, pierwsza bym ją usciskala za odwage i zycie pelna piersia, mimo wieku ! Kocham ludzi w taki sposob szalonych...  Takiego szalenstwa zycze rowniez Tobie, na przyszlosc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takiego szalenstwa zycze rowniez Tobie, na przyszlosc Ja sobie takich rzeczy nie życzę. Nie chciałabym robić z siebie pajaca tylko po to, żeby młode pokolenie uważało mnie za równą babkę.  Ja nie piszę teraz o zgorzknieniu i pogrążaniu się w depresji będąc osobą w podeszłym wieku. Mnie tylko chodzi o to, żeby nie przeginać w drugą stronę i nie udawać za wszelką cenę, że jest się młodym. To można pokazać swoim zachowaniem, sposobem bycia, ale niekoniecznie wyglądem. Ta babcia, o której napisałam, wyglądała jak pajac. Nie wzbudzała sympatii, ale politowanie. Pewnie tak samo jak 10-latka z makijażem i trwałą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria algi Drzwi wewnętrzne Rymanow gry greenline filmpoddąbie teksty piosenek jastarnia noclegi łupek na podłogi
|
|
|