Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony pieknosci
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

darmowe porady
Na różne tematy

Moda
Portal o modzie

Fotografia

Wszystko o fotografii

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
avanti moda Studia, here we go again, here we go go go... (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: avanti moda Studia, here we go again, here we go go go...
Piotr Gasiorek (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
avanti moda Studia, here we go again, here we go go go...  
nikt o tym nie pomyślał pewnie, teraz już z pewnością dopisali sobie paragrafik. Oni w ogóle nie są tam często zdolni do jakiegokolwiek myślenia, jak nie ma paragrafiku . Dlatego tak łatwo jest łamać ich procedury bezpieczeństwa . I kraść. Przez skromność nie nadmieniłeś? I łamać umowy podpisane jeszcze w Polsce. I okradać i oszukiwać mnie. Zapewne zapomniałeś o tym przez przypadek? O niczym nie zapomniałem. Za to przypomniałeś mi się znowu Ty, chwalący się tym, jak fajnie kradło się w Stanach. Znajdź róznice w mentalności autorów poniższych słów: 1) Hehe. Jak zobaczyliśmy w Stanach, w parku rozrywki (Six Flags*), że nas źle traktują, to zaczęła się jazda. [...] . (Hehe, kiedyś, gdy w naszym nowym mieszkaniu była impreza (mówiłem już, że nie lubię imprez?) polazłem tam na noc z kompem i Silent Hill 3. Hehe.)  Kradzione lody i nielegalną pizzę też się fajnie jadło. [Piotr Kozłowski] 2) Jak mozna zgwalcić prostytutkę? Hehe. [Andrzej Lepper] -- pq

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
nikt o tym nie pomyślał pewnie, teraz już z pewnością dopisali sobie paragrafik. Oni w ogóle nie są tam często zdolni do jakiegokolwiek myślenia, jak nie ma paragrafiku . Dlatego tak łatwo jest łamać ich procedury bezpieczeństwa . I kraść. Przez skromność nie nadmieniłeś? I łamać umowy podpisane jeszcze w Polsce. I okradać i oszukiwać mnie. Zapewne zapomniałeś o tym przez przypadek? O niczym nie zapomniałem. Za to przypomniałeś mi się znowu Ty, chwalący się tym, jak fajnie kradło się w Stanach. Znajdź róznice w mentalności autorów poniższych słów: 1) Hehe. Jak zobaczyliśmy w Stanach, w parku rozrywki (Six Flags*), że nas źle traktują, to zaczęła się jazda. [...] . (Hehe, kiedyś, gdy w naszym nowym mieszkaniu była impreza (mówiłem już, że nie lubię imprez?) polazłem tam na noc z kompem i Silent Hill 3. Hehe.)  Kradzione lody i nielegalną pizzę też się fajnie jadło. [Piotr Kozłowski] 2) Jak mozna zgwalcić prostytutkę? Hehe. [Andrzej Lepper] Aha. Jestem jak Andrzej Lepper. Ok, skoro tak twierdzisz. Ale cieszę się, że tak Ci zapadłem w pamięć. Poza tym ja nie kradłem, żeby się nachapać. Niestety, było tego bardzo niewiele, w dodatku straty dla pracodawcy - zerowe. (pizza i lody i tak były przeznaczone na śmietnik.). Raczej byłą to forma dość młodzieńczej, przyznaję, zemsty za nieprzestrzeganie prawa. Której zresztą nie żałuję. Obecnie pewnie raczej zwolnił bym się z pracy - tam, groziła mi deportacja. -- Pozdrawiam, Piotr 'Orlinos' Kozłowski Ellen Ripley: I say we take off and nuke the entire site from orbit. It's the only way to be sure.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Wojciech Muła (Gość)
Data urodzin:
Poza tym ja nie kradłem, żeby się nachapać. Urocze. w. (wziąłem to jabłko, bo było takie samotne i smutne,     i tak się na mnie patrzyłoooo...)

Felinity (Gość)
Data urodzin:
avanti moda Studia, here we go again, here we go  
Uczysz jeszcze, czy głównie siedzisz w tłumaczeniach? Kto wie, może się kiedyś odezwę do Ciebie po porady, jak wrócić na rynek. Too-much-ę głównie. Taka potrzeba chwili Na głupawkę leku nie wymyślili jeszcze. Ale może i dobrze... Spoko. Poszedłem do pracy, posiedziałem, ponudziłem się. Znowu wróciłem do porzuconego kursu HTML'a i bawiłem się PSPadem resztę dnia. Jak dobrze być urzędasem! Taaaa.... :-D A PSP dziffne dźwięki wydaje, słyszałam na własne uszy. ^^ Fel fajrantowa -- http://felinity.jogger.pl/

Ostatnio edytowany: 2008/01/29 07:14 przez admin.
W piękny wiosenny poranek dnia Mon, 03 Sep 2007 17:16:28 +0200, istota zwiewna znana jako Piotr 'Orlinos' Kozłowski napisała: Uczysz jeszcze, czy głównie siedzisz w tłumaczeniach? Kto wie, może się kiedyś odezwę do Ciebie po porady, jak wrócić na rynek. Too-much-ę głównie. Taka potrzeba chwili Rynek jest teraz jakiś sensowny? Jak pamiętam, sprzed lat paru, to wykonywałem głównie jakieś tłumaczenia typu ojej, ten raport to trzeba było napisać na wczoraj, napiszemy go jutro, a on nam go przetłumaczy na tydzień wcześniej! ojojojoj! . No, i wszyscy profesjonaliści klęli na tych studenciaków, co to zaniżają stawki, a tłumaczą beznadziejnie . Starałem się działać wg takich stawek, jakie dostawałem, ale tłumaczyć nadziejnie. Teraz mi mocno tęskno do technicznego wykształcenia, mam nadzieję, że to liźnięcie prawa na studiach mi się kiedyś zwróci. Hm, dobry angielski+prawniczy angielski+Internet, biznes i jakieś drobne technikalia? Plus oby coś jeszcze. :/ Ew. zawsze zostają harlequiny sci-fi. Spoko. Poszedłem do pracy, posiedziałem, ponudziłem się. Znowu wróciłem do porzuconego kursu HTML'a i bawiłem się PSPadem resztę dnia. Jak dobrze być urzędasem! Taaaa.... :-D A PSP dziffne dźwięki wydaje, słyszałam na własne uszy. ^^ Ejże, chodziło mi o taki edytor HTML-a, nie o Playstation! Hm, Playstation w pracy... dobrze kombinujesz... Fel fajrantowa No tak, Ty wypoczywasz, a ja Ci o pracy truję! Dobra, zrelaksujmy się, przejdźmy do polityki... -- Pozdrawiam, Piotr 'Orlinos' Kozłowski Did you ever hear the story / That happened not long ago 'bout the man with a tan: / El diablo de Mexico? (ZZ Top)

avanti moda Studia, here we go again, here we go  
nagrzeszyłem wcześniej. i ****, ***** Temido z wiochy Czyli - jesteś szmatą.

Ostatnio edytowany: 2008/01/29 07:15 przez admin.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team