|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moda buty Hellraiser a moda (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: moda buty Hellraiser a moda
|
|
|
|
moda buty Hellraiser a moda
|
|
|
Co do krawata się zgodzę, co do garnituru (wkładam w porywach raz do roku) - niekoniecznie. To w zasadzie zupełnie normalne ubranie. I można do niego nosić całkiem normalne buty. Trampki? Nie. Ale mimo wszystko normalne buty. Kobietom się zdarza nosić absurdalne buty na wysokich obcasach.
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 06:54 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
A są ściagnięte na krawędziach odzieży jak baleronik przed wędzeniem ? Bo to raczej obcisłość robi 'taakie' wrażenie, nie stopień odsłoniecia brzuszka. Ja nic nie mówię o noszeniu *za małych* ubrań... To nie tylko kwestia rozmiaru, czasami kroju... OK, więc po cichu ci powiem, że - owszem - niektóre małolaty mają fatalny gust, ale wyrosną z tego. Albo i nie. Lecz moim zdaniem mają prawo chodzić, jak im się żywnie podoba, za to przydałoby się więcej tolerancji dla ludzkich słabości w narodzie... Veto. Jeśli ktoś ma mieć prawo demonstrowania światu swego złego gustu, to ja domagam się prawa demonstrowania temuż światu swojego obrzydzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/01/29 06:54 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Tomasz Pacyński napisał: Wiesz, tak serio - ubranie to ma być wygodne. Garnitur się nie łapie. To masz pecha do krawców. W kwestii krawata popieram w 100%, ale dobrze skrojony garnitur, z dobrego materiału może być całkiem wygodnym ubraniem. m. -- E478: Don't panic!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tako rzecze Godryk: O ludziach zakładających plecak na garniturową marynarkę z krawatem to już nawet mi się nie chce wspominac. To ja, to ja! Znaczy, ja w czasie sesji na pierwszym roku studiów (potem już nie chodziłem w garniturze na egzaminy). -- Igor Wawrzyniak Przeczytane: James Joyce Ulisses Roger Zelazny Krew Amberu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godryk napisal(a): Ja tam nie wiem, jak można spać w czymkolwiek. Generalnie recz biorac tez preferuje na waleta. (Generalnie sypiam nago, przy otwartym oknie i pod cienką kołdrą. Inaczej po prostu się pocę i odparzam tu i ówdzie.) Zima tez??? Moja corka tez nie lubi pizamy, ale ona sie notorycznie odkrywa i rankiem ma temperature zblizona do otoczenia..... -- Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla Płoń, płoń, płoń parlamencie, spali Cię ogień na historii zakręcie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wy, dziewczyny, i tak macie dobrze. Bo najgłupszym, najbardziej niewygodnym i bezsensownym ubraniem jest męski garnitur. A krawat tamuje dopływ krwi do mózgu. Wam, facetom, to dobrze. Ja się muszę męczyć z wyborem każdego ciucha a ty se zakładasz marynarkę i już. Zabierz ją kiedyś do Galerii Mokotów, żeby Ci pomogła wybrać marynarkę... -- My taxes went to Iraq and all I got was this lousy sig.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria okna pizza opole altrad Catering Kraków herbaty Komputery, SprzętGRY łóżka przecinarki taśmowe ubieranki seo company
|
|
|