Mam wątpliwości kiedy powinien nastąpić wyjazd Państwa Młodych do fotografa. Rozpatrywałem dwie sytuacje: 1)zaraz po kościele oraz składaniu życzeń 2)po obiedzie oraz pierwszym tańcu Z doswiadczenia i rozmow. Fotografia studyjna przed slubem. Powod bardzo prozaiczny, po slubie kilkadziesiat osob Was wysciska, wycaluje i potem to wszystko na zdjeciach bedzie widac

Jesli chcecie plener to zaden rozsadny fotograf nie zrobi Wam go przed slubem. Wynika to stad, ze bedziecie robic wszystko zeby sie nie wygniesc, nie pobrudzic przed najwazniejszym momentem, a zatem nie wyluzujecie sie na tych zdjeciach. Z drugiej strony robienie sesji kilka dni po slubie ... dla mnie mija sie z celem. Nie ta fryzura, nie to ubranko, nie ten dzien ... My rozwiazalismy sprawe tak. Najpierw studio. Potem do kosciola. Potem goscie udali sie do hotelu w ktorym bylo wesele (kierowcy autokarow mieli przykazane zeby sie nie spieszyc

) a my zgubilismy sie na 30-40 minut i zrobilismy sobie krotka sesje na Starym Miescie. Fotograf juz na nas czekal wiec wszystko poszlo szybko i sprawnie. Goscie w tym czasie rozgoscili sie w lokalu. Powodzenia!