|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
włosy falowane co plecacie? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: włosy falowane co plecacie?
|
|
|
|
włosy falowane co plecacie?
|
|
|
Witam Moje włsoy są cienkie i delikatne oraz farbowane. Myję je co 2,3 dzień. Fryzura jak i rodzaj włsów wymaga odemnie układania więc suszę je suszarką. Przez dłuzszy już okres czasu stosuję szampon i odżywkę L'Oreal na zmaine do włosów farbowany i cienkich i delikatnych. Chciałabym spróbować czegos nowego. Co polecacie jakie szampony i odzywki?? Jesli chodzi o cenę to raczej cos nie bardzo drogiego. Bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio edytowany: 2008/02/22 09:22 przez admin.
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
włosy falowane włosy-co plecacie?
|
|
: Witam : Moje włsoy są cienkie i delikatne oraz farbowane. Myję je co 2,3 dzień. : Fryzura jak i rodzaj włsów wymaga odemnie układania więc suszę je suszarką. : Przez dłuzszy już okres czasu stosuję szampon i odżywkę L'Oreal na zmaine do : włosów farbowany i cienkich i delikatnych. Chciałabym spróbować czegos : nowego. Co polecacie jakie szampony i odzywki?? Jesli chodzi o cenę to : raczej cos nie bardzo drogiego. jeszcze niedawno polecilabym ci szczerze szampon avonu do wlosow cienkich, delikatnych i przetluszczjacych sie, ale wlasnie jestem w trakcie przekonywania sie, ze powoduje on u mnie lupiez  jednakowoz wlosy sa po nim ladne i puszyste. moze tobie bedzie odpowiadal? kasica
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Moje włsoy są cienkie i delikatne oraz farbowane. Myję je co 2,3 dzień. Fryzura jak i rodzaj włsów wymaga odemnie układania więc suszę je suszarką. Mam włosy zniszczone farbowaniem i szuszeniem suszarką, a przy tym przetłuszczające się. Myję je codziennie rano. Ostatnio odkryłam idealny dla mnie szampon, który cudownie odartował moje biedne kędziorki. Jest to nowość Gliss Kur do włosów zniszczonych i matowych. Ślicznie pachnie, dobrze się pieni, szybko spłukuje. Pozostawia na włosach delikatny film, dzięki czemu łatwo je rozczesać i ułożyć. Kosztuje ok. 10zł, ja płaciłam w Rossmannie w promocji 7,29zł. Jest baaardzo wydajny. Polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
włosów farbowany i cienkich i delikatnych. Chciałabym spróbować czegos nowego. Co polecacie jakie szampony i odzywki?? Jesli chodzi o cenę to raczej cos nie bardzo drogiego. Bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam a ja polecam szampony i odżywki Garnier Fructis - dla mnie idealne. Niedrogie, wydajne, ładnie pachną. Ta nowsza seria odżywek, takich okrągłych bez spłukiwania też udana  Z Fructis'a nie polecam tylko pasty modelującej włosy, w takim płaskim, okrągłym zielonym pudełku - strasznie skleja włosy, ale za to ślicznie owocowo pachnie  pozdrawiam, Marlena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam Moje włsoy są cienkie i delikatne oraz farbowane. To dokladnie tak, jak moje. Ostatnio wyprobowalam sposob naszych Babc - jajko. Rozbeltalam bialko z zoltkiem, nalozylam na wlosy, poczekalam az przyschnie i zostawilam na noc. Rano zmylam i umylam szamponem tym, co zawsze (Neutrogena T/Gel) - wlosy sa piekne! Mieciutkie, same sie ukladaja (zwykle sie buntuja), blyszcza jak glupie =]]]] Zamierzam sobie robic taka jajeczna maseczke raz w tygodniu, dawno nie mialam tak fantastycznych wlosow =] Pozdrawiam, Karola
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To dokladnie tak, jak moje. Ostatnio wyprobowalam sposob naszych Babc - jajko. Rozbeltalam bialko z zoltkiem, nalozylam na wlosy, poczekalam az przyschnie i zostawilam na noc. a nakladasz na suche czy wilgotne wlosy? pozdrawiam Magda M.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Wedkarstwo - Plan Katowic python Sklepy sportowe Volkswagen ogrzewanie podłogowe blueberryjoe.comTeksty Piosenek Ciekawe Czujniki wynajem samochodów symfonia
|
|
|