|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siwe włosy Siwe włosy w młodym wieku. (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: siwe włosy Siwe włosy w młodym wieku.
|
|
|
|
siwe włosy Siwe włosy w młodym wieku.
|
|
|
cynk jest odpowiedzialny za pigmentację włosów, kwas foliowy. Polecam zrezygnować z cukru i słodyczy, na śniadanie spożywać filiżankę musli, cztery jaja tygodniowo, mniej zmartwień i stresów. Sprawdzone!! Co to znaczy sprawdzone ? Czyzby wlosy ktore ci siwialy wrocily do normalnego koloru? Większość włosów, tak, niestety nie wszystkie (lata też robią swoje), ale jest duża różnica. Przyjmuję Cynk i zestaw witamin B, oraz wyrzekłam się prawie zupełnie cukru (jedna płaska łyżeczka do kawy raz dziennie) nie jadam słodyczy wogóle. Jestem zaskoczona, że kolor po miesiącu zaczął się zmieniać. Napewno nie jest taki jak przed wielu laty, ale jest duuużo lepiej, miałam całe pasma siwych włosów, a teraz tylko gdzie niegdzie pojedyncze włosy. Pozdrawiam Dorunia
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Większość włosów, tak, niestety nie wszystkie (lata też robią swoje), ale jest duża różnica. Przyjmuję Cynk i zestaw witamin B, oraz wyrzekłam się prawie zupełnie cukru (jedna płaska łyżeczka do kawy raz dziennie) nie jadam słodyczy wogóle. Jestem zaskoczona, że kolor po miesiącu zaczął się zmieniać. Napewno nie jest taki jak przed wielu laty, ale jest duuużo lepiej, miałam całe pasma siwych włosów, a teraz tylko gdzie niegdzie pojedyncze włosy. Może jeszcze Kaszpirowskiego w TV oglądałaś 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Może jeszcze Kaszpirowskiego w TV oglądałaś W moim wieku w takie idiotyzmy się już nie wierzy, za stara jestem na bajki, liczą się fakty, a fakt jest taki że jesteśmy masą biochemiczną i już. Oczywiście P. Kaja próbowała przez lata owej kuracji i okazała się do kitu....... Dorunia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może jeszcze Kaszpirowskiego w TV oglądałaś W moim wieku w takie idiotyzmy się już nie wierzy, za stara jestem na bajki, liczą się fakty, a fakt jest taki że jesteśmy masą biochemiczną i już. Oczywiście P. Kaja próbowała przez lata owej kuracji i okazała się do kitu....... A skąd sznowna pani sobie wyimaginowała, że ja stosowałam jakieś kuracje? Hmmm? Mnie niepotrzebne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A skąd sznowna pani sobie wyimaginowała, że ja stosowałam jakieś kuracje? Hmmm? Mnie niepotrzebne Bo jak coś się krytykuje to albo ma się baaaardzo rozległą wiedzę w temacie (lekarz, biochemik itp.), albo próbowała na własnej skórze....... Dorunia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Imiona Janusz Gajos python szybka nauka agencja interaktywna WynikiT-shirt płytki paznokcie fotele Online graphic design degree
|
|
|