|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przetłuszczające się włosy (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: przetłuszczające się włosy
|
|
|
|
przetłuszczające się włosy
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. Joanna
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. Jeśli nie masz przy tym problemów z łupieżem, to polecam Timotei z wyciągiem z winogron (albo odżywkę po szamponie przeciwłupieżowym, ale nie poprawia stanu rozczesywalności włosów). Ja właśnie testuję seboradin niger - szampon apteczny. Przetłuszczanie zostało, łupież nabyłam - raczej nie polecam. Z przeciwłupieżowych selsun blue działał na mnie najlepiej, ale cena powala ok. 30 zł za małą butelczynę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. Mam tak samo  Ja już od x-czasu testuje różne szampony do włosów przetluszczajacych sie. Jak na razie nie znalazłam idealnego dla mnie i cierpliwie myje prawie codziennie włosiska. SpróbujPetrole, myślę, ze móglby być dobry. Wielu osobom na taką dolegliwość pomaga. Mnie w sumie również, tylko miałam po nim zbyt sianowate, wysuszone włosy (pomimo stosowania odżywki z tej samej serii). Po jego użyciu nie musiałam myć włosów częściej niż co 3 dni. Moze dla Ciebie będzie dobry  Wiadomo, ze każde włosy są jednak inne. Ten Petrole, kóry ja miałam był przeznaczony dla ciemnowłosych, zawierał chlorofil. Nie wiem dokładnie jak sie sprawdza ten z azulanem dla blondynek, czy też korzystnie działa na włosy przetłuszczające się. Pozdrawiam Anna Pabjańczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. Joanna Mam identyczny problem jak Ty. Co jakiś czas testuję nowe szampony, ale zawsze wracacam do Loreal Elseve Citrus, moje włosy po tym szamponie na drugi dzień wyglądają najlepiej i najmniej się przetłuszczają. Pozdrawiam Alicja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. Asiu, nie wiem, czy ten szampon jest jeszcze w sprzedazy ( przejde sie pozniej i sprawdze), ale dawal rewelacyjne efekty - mam na mysli szampon firmy Revlon z serii Sensor, smukla biala buteleczka, fioletowe napisy, pojemnosc wystarczajaca na miesiac, cena 15-18 zl. Cos wspanialego, mialam kiedys podobny do Twojego klopot z wlosami i Revlon pomogl jak nic innego, szczerze polecam  T.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doradzcie mi co mam zrobic z moimi wlosami, na drugi dzien po u myciu zaczynaja mi sie przetluszczac od skory, jestem juz bezsilna, czekam na wasze dobre rady. na mnie dobrze działa timotei ogórkowy używam go od kilku lat próbowałam jakichś innych szamponów, ale włosy od razu były tłuste zauważyłam też, że jakiekolwiek odżywki, nawet te do przetłuszczających się włosów działają na mnie fatalnie  acha i jeszcze zauważyłam że trwała działa dobrze na przetłuszczające się włosy przynajmniej u mnie  ) natalia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria kemizo.pl fotball odźywki Projekty domów OFEkamienne okładziny ścienne blu-ray okna drewniane self catering cottages nad morzem
|
|
|