|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na wypadające włosy wypadanie wlosow (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: na wypadające włosy wypadanie wlosow
|
|
|
|
na wypadające włosy wypadanie wlosow
|
|
|
Ponownie Ja! Niechciałabym abys mnie zle zrozumiałam, nie przestałam karmic dlatego że włosy mi wypadały tylko przestałam z przyczyn niezaleznych ode mnie. Nikogo nie namawiam do przestania karmienia z powodu włosów. Chodziło mi o to że kiedys tam w przyszłości kiedy koñczy sie karmic to większość problemów znika. Pozdrawiam Kinga_S
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
wlosy. Wiem, ze to sprawka hormonow, biore witaminy, ale boje sie, ze niedlugo nie bede mogla pokazac sie na ulicy. Prosze o rady i wyprobowane sposoby. Dziekuje. Kiedy po porodzie włosy zaczęły mi się wręcz sypać , zaczęłam od ich obcięcia. Do koñca karmienia (11m-cy) straciłam ich bardzo, bardzo dużo. Dodatkowo mi się prawie całkowicie wyprostowały. Mniej więcej pół roku po odstawieniu dziecka od piersi zaczęłam widzieć powrót do dawnej formy, mimo, że kiedy wcześniej pytałam fryzjerki, czy mam jakieś szanse na odzyskanie dawnej fryzury, oglądały te marne piórka, które mi zostały i sceptycznie kręciły głowami. Na szczęście się okazało się, że nie miały pojęcia. Dzisiaj włosy mi się na tyle zregenerowały, że... usprawiedliwiają mojego nicka  Wprawdzie od Violetty Villas dzielą mnie kosmosy, ale i tak przeszłam absolutną _meta_morfozę - jeśli Ci to doda otuchy, służę materiałem poglądowym na priva. Iwona Poznañ
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Pierwszym moim wspaniałym odkryciem była amerykañska odżywka - maska WAX. Jak zapewnia producent, nadaje się do włosów zniszczonych, wypadających i mocno osłabionych np. przez chemioterapię.ciach< autor-Kamila Pluta Wizażystka i charakteryzatorka Poleciła mi ją fryzjerka, kiedy, w 6 miesiącu po porodzie, zrozpaczona poszłam obciąć to co mi na głowie zostało. Przetestowałam i zdecydowanie POSKUTKOWA£O!!! Nazywa się to Henna Treatment Wax albo coś w tym stylu, bo opakowanie wywaliłam Aga Bieniek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja miałam ten sam problem, karmiłam piersią i niesamowicie wypadały mi włosy. Obecnie niestety nie karmie już piersią i problem z włosami zakończył sie. Staraj się dobrze odżywiać, łykac witaminy, a z czasem problem minie. Wlosy po ciazy beda wypadac bez wzgledu na to, czy bedziesz lykac witaminy, czy nie, i czy bedziesz karmic, czy nie. Normalnie dziennie wypada iles tam wlosow, w czasie ciazy ze wzgledu na zmiany hormonalne wlosy nie wypadaja, a po ciazy wlasnie wypada caly nadmiar 9 miesiecy. I tak jak wszelkie odzywki, czy witaminy moga pomoc, tak nie zliwkiduja calego problemu wlosow. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam Ja też karmię piersią, ale mi wcale nie wypadają. No może 1-2 włoski przy myciu. Czy to znaczy, że mam coś nie tak z hormonami? Pozdrawiam, Kasia + Ewunia (22.10.2001)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria rowery merida Usługi fryzjerskie Joasia Pozycjonowanie sklep komputerowy wroclaw Akcesoria kominkowe klipsy taniecojDADAna projekty architektoniczne sztruks kredyt samochodowy nieruchomości Rzeszów
|
|
|