Spodziewając się cudu kupiłam, teraz nałożyłam na skórę głowy i włosy - czekam. A po chwila naszła mnie refleksja - na suche czy na mokre włosy nakładać? Nigdzie nie znalazłam informacji. Macie jakieś doświadczenia?
Ja uzywalam na suche wlosy.Do nafty dodawalam jeszcze zoltko z jajka ,odrobine oliwy z oliwe i z racji tego ze mam blond wlosy to kilka kropel soku z cytryny.Wlosy byly naprawde super)) Pozdrawiam Asia
Spodziewając się cudu kupiłam, teraz nałożyłam na skórę głowy i włosy - czekam. A po chwila naszła mnie refleksja - na suche czy na mokre włosy nakładać? Nigdzie nie znalazłam informacji. Macie jakieś doświadczenia? na suche . ale nie spodziewaj sie cudow, mnie nafta nic a nic nie pomogla (mialam suche wlosy). lepsza dobra odzywka. albo naturalne maseczki, jajka+oliwa z oliwek itp.
Heh, a mi pomogła Tylko trzeba stosować w miare regularnie, ja robiłam sobie taką maseczke nafta+jajko+kilka kropel olejku rycynowego 2 razy w tygodniu A wlosy zrobiły się bardziej wygładzone i błyszczące Pozdr. anka
lepsza dobra odzywka. albo naturalne maseczki, jajka+oliwa z oliwek itp. Ale nafta to też natura, czyż nie? Chciałam odejść od chemii z odżywek, chociaż na chwilę.
Spodziewając się cudu kupiłam, teraz nałożyłam na skórę głowy i włosy - czekam. A po chwila naszła mnie refleksja - na suche czy na mokre włosy nakładać? Nigdzie nie znalazłam informacji. Macie jakieś doświadczenia? Stosowałam dość długo i regularnie, ale efekty były średnie - włosy trochę bardziej błyszczały ale i cząściej się przetłuszczały. Cudu raczej nie będzie, ale warto spróbować. domi
Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.
Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!
Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan.