|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryzjer w Gdansku (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: fryzjer w Gdansku
|
|
|
|
krótkie fryzury fryzjer w Gdansku
|
|
OK, dziękuję za odpowiedź. Ile efektów jej poczynan widziałaś? Pytam, bo nie chciałbym polecać nikomu, a zwłaszcza żonie, niepewnych fryzjerek. Jak na razie- bylam tam dwa razy - dwa strzyzenia, farba, oczywiscie czesanie itp. Ostatnim razem pracowaly obydwie, siedzialam tam chyba 2 godziny - kobiety wychodzily bardzo zadowolone i po prostu ladniejsze  Ja na pewno bede tam wracac. Beata
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Ja słyszałam o Studiu Szymon na ul. Malczewskiego 119B (na kartuskiej) 3063961, nie była tam ale moja koleżanka tam chodzi i polecała mi młodszego Szymona (bo jest dwóch (starszy to właściciel)) ceny średnie ale trzeba przyznać że facet ma niesamowite wizje  , (tak ścina ze włosy po umyciu same wiedza jak się ułożyć  Pozdr 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
3063961, A nie wiesz, czy ten Szymon nie pracował kiedyś w zakładzie fryzjerskim na Morenie? (na Żylewicza?) Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mozesz podać więcej namiarów np numer telefonu ASia Fryzjerstwo kreatywne ASMIDA, Gdansk, Slowackiego 74/2, tel. 520 42 00, czynne jak muzeum - codziennie bez poniedzialkow  Aha- albo do 20 albo do 21 - nie pamietam dokladnie. Pozdrawiam, Beata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A nie wiesz, czy ten Szymon nie pracował kiedyś w zakładzie fryzjerskim na Morenie? (na ¯ylewicza?) Nie wiem ale wiem ze dobrze dobiera kolor i świetnie układa krótkie fryzury  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Hotele Województwo pomorskie ciąźa tłumacz języka angielskiego kraków symfonia Osuszaczelubiewo nad morzem mieszkania Tychy erp Biżuteria
|
|
|