mile widziane. To zalezy, w jakim zakresie chca rozprowadzac program. 1. Jesli chca to wypuscic szerzej (nie tylko na Polske), to proponuje jednak angielska nazwe, jakas latwo wpadajaca w ucho, np. Click & Change EZ Change , _style_ & Colo(u)r , Hair & Colo(u)r , Miracle Change , Amazing me , Awakning , New Look , It's really me! , Nice Face .... Oraz proponuję na wejsciu do programu dawac od razu mozliwosc wyboru jezyka (np. na poczatek polski i angielski). Wtedy sa wieksze szanse wejscia nie tyle na rynek angielskojezyczny, ale tez na wschodnie. Docelowo dodawanie jezyka jako kolejnego przy wchodzeniu do nowego kraju. 2. Jesli plany dotycza tylko i wylacznie Polski, to optuje za _meta_morfoza , i reklama programu wspomniana juz przepiekna pisenka Kory

. Ewentualnie cos w stylu Nowa ja (ale to sugeruje program tylko dla kobiet, a mysle ze wielu facetow w domowych pieleszach z ciekawosci by cos takiego wyprobowalo). Hm, a moze Nowa Buźka

?.... To zalezy rowniez, jak chce ten program rozprowadzac, jesli jako do sprzedazy, to trzeba moze nazwe skonsultowac z jakas agencja reklamowa, czy aby chwyci , oraz sprawdzic (to zreszta we kazdym przypadku), czy nie jest nigdzie zarejestrowana. Jesli to ma byc shareware czy freeware dostepny w sieci, to raczej nie warto wydawac kasy na konsultacje z agencjami

. Albo puscic jako share/free okrojona wersje i calosc za oplata, albo wyslac 60dniowa wersja do wszystkich gabinetow wizazu i fryzur w PL (a co, rozmach sie liczy

. No i oczywiscie zastrzec nazwe i kolorystyke w urzedzie patentowym

, ale to oczywiste. Mam jeszcze pare pomyslow

. Ale moje dziecie wlasnie przechodzi _meta_morfoze w dzikie zwierzatko, wiec muszę zaprowadzic porzadek w domu