|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryzury do kształtu twarzy fryzjer który wybierze dla kobiety fryzure ? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: fryzury do kształtu twarzy fryzjer który wybierze dla kobiety fryzure ?
|
|
|
|
fryzury do kształtu twarzy fryzjer który wybierze dla kobiety fryzure ?
|
|
|
gdzie we Wrocku jest naprawdę profesjonalny zakład fryzjerski z INTELIGÊTN¡ obsługą będę wdzięczny za OPINIE ,,, szczególnie wymagających kobiet. pzdr 3Marvin
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
będę wdzięczny za OPINIE ,,, szczególnie wymagających kobiet. Skoro prosisz...  No dobra, nie będę taka. Miałam okres, gdy co kilka dni chodziłam do fryzjera, sprawdzając gdzie mnie najlepiej uczeszą. Najbardziej mi się spodobało jak uczesała mnie młoda dziewczyna w zakładzie przy jednej z bocznych uliczek Hallera (Mielecka albo któraś obok). Na rogu tej uliczki i Hallera jest fryzjer, ale to nie było tam, tylko w drugim zakładzie, jakieś 100 metrów dalej wgłąb tej uliczki. Dziewczyna zaproponowała mi fryzurę idealnie pasującą do kształtu twarzy i widać było, że stara się, abym była zadowolona z efektu. Nie przesadziła z lakierem jak często zdarza się niestety starszym fryzjerkom. Zrobiła pomysłową fryzurkę, ale jednocześnie lekką i zwiewną. A jeśli chcesz, to wyślij mi na priva zdjęcie kobiety dla której chcesz dobrać fryzurkę. Mam programik Cosmopolitan Virtual Makeover gdzie można komputerowo dobierać fryzury i mogę zrobić symulację  .
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
chcesz inteligentna czy finezyjna obsluge???  )) bo to DUZA roznica WORM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jeśli chcesz, to wyślij mi na priva zdjęcie kobiety dla której chcesz dobrać fryzurkę. Mam programik Cosmopolitan Virtual Makeover gdzie można komputerowo dobierać fryzury i mogę zrobić symulację . Są takie programy? Można nie¼le się pozlewać dzięki nim.. Np. zrobić Lepperowi mokrą (wilgotną?) Włoszkę, hehe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro prosisz... No dobra, nie będę taka. Miałam okres, gdy co kilka dni chodziłam do fryzjera, sprawdzając gdzie mnie najlepiej uczeszą. Najbardziej mi się spodobało jak uczesała mnie młoda dziewczyna w zakładzie przy jednej z bocznych uliczek Hallera (Mielecka albo któraś obok). Na rogu tej uliczki i Hallera jest fryzjer, ale to nie było tam, tylko w drugim zakładzie, jakieś 100 metrów dalej wgłąb tej uliczki. [..] pomoc w lokalizacji (byc moze) na rogu Hallera i Krakusa jest fryzjer, tam szczyga mnie.. Krakusa to ulica rownolegla do Powstancwo Sl. (i pierwsza bocnza na Hallera po nie tej stronie co Carrefour  ale czy tam gdzies jest fryzjer '100 metrow dalej' pojecia nie mam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jeśli chcesz, to wyślij mi na priva zdjęcie kobiety dla której chcesz dobrać fryzurkę. Mam programik Cosmopolitan Virtual Makeover gdzie można komputerowo dobierać fryzury i mogę zrobić symulację . Tak z ciekawosci zapytam-czy robilas na sobie takie symulacje? Bo mi jakos ani jedna fryzura w takim programie nie pasowala  ( Ja chyba jednak musze na sobie przetestowac czy cos mi pasuje czy nie... Pozdrawiam Kasia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Roliga Filmklippdobre programy operacje plastyczne SpoX Editor v przepisy kulinarne private banking expektpoker rules unieście mieszkania Tychy Opakowania foliowe Czekoladowy prezent
|
|
|