Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
chyba sie starzeje (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: chyba sie starzeje
jaszczur (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
modne bluzki chyba siê starzejê...  
Ale panowie, jak juz sie ma ta corke, to gonic jak psow - chlopakow od niej ! ) Chyba ze codziennie bedzie przynosil kwiatka. Taka metode zastosuje wobec wlasnej corki jak ja bede mial. A z domu na pierwsza impreze wyjdzie w wieku 28 lat ! ))) Myślę, że ucieknie z domu w wieku 13 lat, a dziecko będzie miała rok później ;- pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
=qstan= (Gość)
Data urodzin:
ręku spokojnie przechodziły koło patrolu Policji.(.....) Niestety w Polsce policja bierze się za wychowywanie młodzieży. Nic z tego nieędzie, bo policja nie jest od wychowania   tylko od pałowania kiedy trzeba. Zresztą policja ma też wiele na sumieniu.... Jako starszak gratuluję tym którzy postanawiaja swoje, przyszłe potomstwo wychowywać inaczej. pozdr.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
ponczochy kabaretki , plastikowe rozowe kolczyki wielkosci talerza, bluzki z dekoltami i wytapetowane... tak wygladaly w 90 % a pozostale 10%? normalne male dziewczynki w bialych bluzeczkach takich normalnych itp, albo jakies kololorowe ale takie normalne dziewczynki - dzieci po prostu. kontrast przeogromny! ale to jest temat na bardzo dlugo rozmowe... [...cut...] Dziewczynki jak dziewczynki. Na moim osiedlu gdy ja mialem 15 lat, byla pewna Kasia w wieku 14 lat. Jako ze bylem o ten rok starszy bardzo mi sie podobala i nie tylko mnie... No sliczna dziewczyna, krecone czarne wloski... Zaczelo ta dziewczyna interesowac sie kilku 18 latkow. Dla nas chlopakow byli oni starszi, cwaniaczyli itd... Stalo sie tak ze dziewczyna znizyla sie do takiego poziomu ze dowch 18 latkow po prostu ja przelecialo... To byl szok dla nas chlopakow. Dzisiaj jest bardzo madra ! Widac ze zaluje tego. Ale problem w tym ze nikt do niej nie ma szacunku... Do czego zmierzam ? Zawsze balem sie miec dziewczyne wiecej niz 2 lata mlodsza... Dla mnie to bylo cos w stylu pedofilia... )) Wiem ze przesadzam, ale mam tu na mysli wiek przykladowo moj dzisiejszy 19 lat i nie mogl bym byc z dziewczyna w wieku 16 lat ! : Moze mi sie wydaje... Ale balbym sie. Wstyd by mi bylo przed jej rodzicami. Sa zwiazki gdzie chlopak ma 25 lat a dziewczyna 18. No to dla mnie jest calkiem OK, bo niby jest juz pelnoletnia. Ale takie bycie 18 latkiem i ewidentne namawianie 15 latek do nie wiadomo czego, to jest chore... Dlatego chyba nigdy nie chcial bym miec corki. Balbym sie cholernie o nia. Wole miec 3 synow rozbujnikow. Na sam koniec, powiem tak... Na tej grupie jest zapewne kilku tatusiow ktorzy maja kochane coreczki. Ale problem w tym ze takiemu tatusiowi nigdy by do glowy nie przyszlo, ze jego corka... Ale panowie, jak juz sie ma ta corke, to gonic jak psow - chlopakow od niej ! ) Chyba ze codziennie bedzie przynosil kwiatka. Taka metode zastosuje wobec wlasnej corki jak ja bede mial. A z domu na pierwsza impreze wyjdzie w wieku 28 lat ! )))

MusicMan (Gość)
Data urodzin:
Przełaziłem koło pewnego gimnazjum, litościwie przemilczę koło którego. I co wypełzło ze środka? Cała kolekcja lalek burdel-Barbie. Białe bluzeczki i czarne spódniczki. Tradycyjnie jak dyro kazał. Ale nie do końca. Otóż z pewnym takim zdziwieniem zauważyłem, że obecnie niezwykle modne wśród gimnazjalistek jest wkładanie pod białe bluzeczki kontrastowej bielizny - bez zbytniego wpatrywania się można było rozpoznać czerwone, czarne i granatowe staniki, niektóre na oko w rozmiarach minus A /aleć to zawsze szpan/. Modne są też pończoszki z podwiązkami ozdobionymi czerwoną kokardką, noszne wraz ze spódniczką krótką jak myśl bolszewicka albo też luźną i wspaniale powiewającą na wietrze. W bluzeczkach zapina się tylko trzy guziczki na samym dole. Aha, i nie wypada pójśc po świadectwo bez pociągnięcia ust co najmniej błyszczykiem a powiek cieniem, a błyszcząca się buźka to już zupełny obciach. No i kolczyki muszą być, nalepiej duże, w miarę możliwości nie tylko w uszach. dzis zauwazylem podobna sytuacje. kilkunastoletnie dziewczynki 5-6 klasa dawnej podstawowki (nie wiem jak to teraz jest ) ubrane w mini, szpilki!, ponczochy kabaretki , plastikowe rozowe kolczyki wielkosci talerza, bluzki z dekoltami i wytapetowane... tak wygladaly w 90 % a pozostale 10%? normalne male dziewczynki w bialych bluzeczkach takich normalnych itp, albo jakies kololorowe ale takie normalne dziewczynki - dzieci po prostu. kontrast przeogromny! ale to jest temat na bardzo dlugo rozmowe... skoro traz na komunie kupuje sie komorki !!!!! przeciez to idiotyzm! po co? zeby stlukli dziecko i mu ukradli? ja pamietam, ze kupilem komorke na poczatku liceum i w klasie bylem jednym z pierwszych (jesli nie pierwszy), ktorzy ja mieli... ale w tym wieku juz mialem powody dla ktorych byla mi potrzebna... teraz dzieci od malego mysla o pieniadzach, o posiadaniu czegos czego nie maja inni. widzialem kilka reportazy na temat komorek w podstawowkach itp. pokazywano tam wypowiedzi dzieci... to bylo straszne. oni chca byc trendy, chca byc jak dorosli... a najlepszy byl program o... przedszkolu... gdzie dziewczynki bawily sie w zony i kochanki, opowiadaly jak to maz je zdradza itp... to juz przegiecie... skad to sie bierze? wydaje mi sie, ze za duzo jest wszystkiego. jak bylem maly najfajniesza zabawa byla zabawa w podchody itp... nie siedzialem non stop przy tv, nie bylo internetu, komorek - wymarzona zabwaw domu bylo lego...  i ciesze sie, ze nie bylo. ale przede wszystkim - dorosli tez byli inni. nie bylo takiego dazenia do kasy... wychowywali dzieci, poswiecali im czas. ja do dzis nie pale papierochow bo bylem nauczony, ze to cos zlego i ze jak sprobuje spotka mnie kara. i czulem respekt do rodzicow - nie robilem tego. teraz rodzice pracuja zeby miec full kasy a dzieci siedza z nianiami i ogladaja tv albo graja na komputerze... obawiam sie, ze taka sytuacja sie nie zmieni. skoncze bo mozna pisac i pisac, mnozyc przyklady... fajnie przeczytac wypowiedz kogos kto tez to zauwaza. wiem, ze jest troche takich ludzi. jedyne co moge zrobic - zrobie - wiem jak wychowam swoje dzieci jesli bede je mial. tak jak wychowano mnie. pozdr. mm

Falkenstein (Gość)
Data urodzin:
rodziców - powinno działać państwo. Pijane 15-latki z piwem w ręku spokojnie przechodziły koło patrolu Policji. Wystarczyło je złapać wylegitymować, zbadać alkomatem, a jak się okaże że sa pijane to spisać, a następnie zawiadomić rodziców, szkołę i sąd dla nieletnich. Za demoralizację. Może niektórym by pomogło. nie jestem pewien. ale ktoś kto udostepnia alkohol nieletnim jest przestepca - nie jest to wykroczenie (chyba) tylko przestepstwo! znam osobiście stróżów prawa, którzy tepią takie zjawisko za pomocą dostepnych im środków - ale wiem też ze wielu ze stróżów prawa ma to daleko i głęboko... ot takie czasy...;/ Ja miałem proste reguły. Rodzice wiedzieli, ze w podstawówce próbowałem alkoholu. Nauczyciele wiedzieli, że na wyciecze w podstawówce (i w liceum oczywiście też) będziemy pić piwo itp. Udawali że ścigają ale to tak dla picu. Nikt mi nigdy nie zabraniał napić się alkoholu. Ale wiedziałem, że musze zachowywac pozory i pewnych rzeczy mi po prostu nie wypada zrobić. Wiedziałem, że nie wolno mi się schlać w trupa, ze nie wolno mi upić się w miejscu publicznym a w szkole mam byc zawsze 100% trzeźwy. No i oczywiście nie wolno mi dać się złapać na piciu podczas wycieczki, kolonii, zimowiska i takich tam. Wszystko inne było dozwolone. To chyba tworzyło jakiś mechanizm kontrolny, jakieś linie, których przekroczyć nie wolno.

świat schodzi na psy, ot nasza polska demokracja gdzie więcej wolno chamom niż normalnym ludziom, czego tu oczekiwać od społeczeństwa, które w 10% ma wyższe wykształcenie... jak to powiedziała Kora Jackowska: PRL przekształcił Polskę z państwa panów w państwo chamów , nawet 6-7 lat temu jak miałem okazję kończyć szkołę średnią... takie akcje jak dzisiaj były jakoś nie do pomyślenia, w dupach się drechom od wolności poprzewracało, ja jestem zdania że wolność i demokracja należy się tylko tym, którzy są ją w stanie uszanować

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team