|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
objawy ciąży 2 tydzień Objawy ciazy raz jeszcze (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: objawy ciąży 2 tydzień Objawy ciazy raz jeszcze
|
|
|
|
objawy ciąży 2 tydzień Objawy ciazy raz jeszcze
|
|
|
Aska
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Przepraszam jesli ten post dojdzie 2 albo i wiecej razy razy. Mam male klopoty z wysylaniem. Pytanie brzmi: Czy kobieta moze odczuwac objawy ciazy jesli zaplodnienie nastapilo najwczesniej tydzien temu? Moja dziewczyna czuje sie dziwnie , jest podrazniona nerwowo i ostatnio omdlala podczas jazdy na rowerze. Nadmieniam, ze najblizszy okres powinna dostac dopiero w sobote. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, Orri hehehe o zaplodnieniu mozna mówić dopiero od zagniezdzenia sie pecherzyka ciążowego w błonie śluzowej jamy macicy a to zazwczaj następuje po 2 tygodniach jesli uzywaliście jakiegos srodka zabezpieczającego typu  igulki, prezerwatywa to mozecie spac spokojnie ( ale chybanie uzwaliście wnioskujac z pytania ) test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki która nie wystąpila - czyli najlepiej poczekjacie do soboty a nawet 2-3 dni po wzesniej moze dac wynik falszywy a co do ciazy hmm........jomdelnie moglo byc spowodowane upałem i np wysiłkiem fizycznym , a nerwość ?? w sumie ja przed okresem zawsze jestem nerwowa heheh tak wiec czekac do soboty i sie nie schizowac bo wtedy okres sie rzeczywiście moze spóźnic Aska
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Przepraszam jesli ten post dojdzie 2 albo i wiecej razy razy. Mam male klopoty z wysylaniem. Pytanie brzmi: Czy kobieta moze odczuwac objawy ciazy jesli zaplodnienie nastapilo najwczesniej tydzien temu? Moja dziewczyna czuje sie dziwnie , jest podrazniona nerwowo i ostatnio omdlala podczas jazdy na rowerze. Nadmieniam, ze najblizszy okres powinna dostac dopiero w sobote. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, Orri Poczekajcie do soboty i jeszcze kilka dni. Test mozna wykonac po dwóch tygodniach od zaplodnienia (jesli czegos nie pokrecilam). A moze to wlasnie objaw, ze nadchodzi miesiaczka? ja test robilam 6 dni po zaplodnieniu (fuj, takie medyczne..) i wyszedl pozytywny, po tygodniu drugi test to potwierdzil. ale jezeli chcecie wykluczyc ciaze a nie potwierdzic, to pewniejszy wynik bedzie za jakis tydzien. co do objawow, to ja tez sie czulam jak przed miesiaczka, lykalam nospe a potem sie okazalo ze to jednak dzidzia  pozdrawiam morepig + wyrośnieta brzoskwinka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam jesli ten post dojdzie 2 albo i wiecej razy razy. Mam male klopoty z wysylaniem. Pytanie brzmi: Czy kobieta moze odczuwac objawy ciazy jesli zaplodnienie nastapilo najwczesniej tydzien temu? Moja dziewczyna czuje sie dziwnie , jest podrazniona nerwowo i ostatnio omdlala podczas jazdy na rowerze. Nadmieniam, ze najblizszy okres powinna dostac dopiero w sobote. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, Orri Poczekajcie do soboty i jeszcze kilka dni. Test mozna wykonac po dwóch tygodniach od zaplodnienia (jesli czegos nie pokrecilam). A moze to wlasnie objaw, ze nadchodzi miesiaczka? Pozdrawiam Ula (ulast) www.ulast.prv.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam jesli ten post dojdzie 2 albo i wiecej razy razy. Mam male klopoty z wysylaniem. Pytanie brzmi: Czy kobieta moze odczuwac objawy ciazy jesli zaplodnienie nastapilo najwczesniej tydzien temu? Moja dziewczyna czuje sie dziwnie , jest podrazniona nerwowo i ostatnio omdlala podczas jazdy na rowerze. Nadmieniam, ze najblizszy okres powinna dostac dopiero w sobote. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, Orri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam jesli ten post dojdzie 2 razy. Pytanie brzmi: Czy kobieta moze odczuwac objawy ciazy jesli zaplodnienie nastapilo najwczesniej tydzien temu? Moja dziewczyna czuje sie dziwnie , jest podrazniona nerwowo i ostatnio omdlala podczas jazdy na rowerze. Nadmieniam, ze najblizszy okres powinna dostac dopiero w sobote. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, Orri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria profejsonalne projektowanie stron www - Tylko najlepsze Śmieszne filmy , starannie wybrane! - tanie strony www dla firm - Lampy do biur i mieszkań - Opony zimowe - Opony - www.f-22-raptor.xericsson.info |
|
|