|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży?
|
|
|
|
objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży?
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (liczšc od momentu poczęcia) zaczynajš się objawy cišży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
[ciach] Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. [ciach] Tomek Witam! U mnie tez wlasciwie zaczelo sie juz od pierwszych tygodni - od poczatku mialam nudnosci przez cale dnie. Tylko to troche psulo mi samopoczucie. Trwalo to okolo trzech miesiecy,potem jak reka odja. Poza tym nie milam zadnych innych przykrych dolegliwosci. Pozdrawiam. Agnieszka, Martynka 9ms.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. Ja zle sie czulam od pierwszych chwil. Bardzo silna czulosc na zapachy, w zasadzie kazde, wyrzucalam proszki, plyny do mycia naczyn, a przede wszsytkim opuscila mnie chec do zycia, do robienia czegokolwiek, brak sily i energii, jakas niesamowita sennosc. Cos strasznego. Minelo w czwartym miesiacu. Pozdrawiam Joanna Kolaczkowska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Moje samopoczucie sie nie popsulo do tej pory, ale bardzo lekkie nudnosci mialam od pierwszych tygodni (myslalam, ze to choroba lokomocyjna) a w szostym tygodniu wymiotowalam na calego (przepraszam). To byl jedyny i pewny objaw mojej ciazy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pytam właśnie o indywidualne odczucia. Powiekszenie piersi - gdzies dwa tygodnie po. Nudnosci 2-3 miesiac o roznych porach. Czasem przez caly dzien, czasem wieczorem. Przy poprzedniej ciazy mialam rano.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
Pozycjonowanie - teksty piosenek - Najnowsze Teledyski w sieci - Ciąża - Opony zimowe - www.2003-04-in-english-football.lexus-suv.info - opisy gg |
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria diabetologia zdrowie crss rejsy karaiby drzwi wrocławHale magazynowe biwaki integracyjne imprezy integracyjne darmowe domeny łękotka
|
|
|