|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży? (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży?
|
|
|
|
objawy ciąży Od kiedy objawy ciąży?
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek Ksiazkowo....Od momentu, gdy zabraknie miesiaczki. Faktycznie, kazda z nas inaczej. Mała
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek Ja juz w 3 tygodniu ciazy malam niedosyt snu. Codziennie chodzilam spac o 18 i naprawde z wielkimi oporani wstawalam o 8 i nadal bylam niewyspana. W wolne dni poza spaniem nic nie robilam, zasypialam w pol zdania. Maz sie zastanawil co ze mna jest... Po okresie spiaczki mialam nudnosci i tak do 3 miesiaca, a potem wszystko bylo juz OK. bez zadnych komplikacji i dolegliwosci. Wrocilam do normalnrgo funkcjonowania, ale trwalo to do monentu, az mi brzuch nie zaczal przeszkadzac, ale to juz inna historia. Pat/Tutus 4m
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Wszystkie koty poznania napisal(a): : A wlasnie!!! Moje koty (3) tez...A wlasciwie jedna-Rysia- zaczela noca : sypiac na moim brzuchu... Zreszta Gaia do dzis lubi mruczenie : kocie....Ania i Gaia 7tyg Też mam 3 koty! I kochają Miśkę miłością wielką i całkowicie odwzajemnioną. Nic tak dobrze nie smakuje jak ogon własnoręcznie upolowanego kota  A ja od czasu do czasu obrywam pazurzastą reprymendę jak kocim zdaniem nie dość szybko daję małej jeść 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Ja się zorientowałam po zacgowaniu mojej kotki - normalnie 'panna niedotykalska' nagle zrobiła się przymilna, kładła mi się na brzuchu i mruczała (przy Miśce też tak robiła) i okazało się, że wyczaiła świeżutka, tygodniową ciążę. A później zaczęły się przyjemności typu mdłości, torsje, zawroty głowy, ogólne przewrażliwienie i huśtawki nastrojów. Podobno niedługo mi to przejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (licząc od momentu poczęcia) zaczynają się objawy ciąży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek Hmmm niestety zadnych objawow nie mialam, oprocz zatrzymania miesiaczki. Odczuwalam czasami klucie z prawej strony brzuszka. Ginekolog wyslal mnie na USG - ktore wykazalo, ze jestem w ciazy. To pobolewanie - zwiazane bylo z pozostaniem cialka zoltego na jajniku. Pozdrawiam serdecznie Malgorzata Majkowska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam szanownych grupowiczów, a przede wszystkim grupowiczki. Mam pytanie. Od kiedy (liczšc od momentu poczęcia) zaczynajš się objawy cišży - złe samopoczucie, nudności, itd. i jak duże jest ich nasilenie. Wiem, że to sprawa indywidualna i zależy od organizmu, ale pytam właśnie o indywidualne odczucia. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria ZUS Portal Upominki, Akcesoria kuchenne bilety angielski warszawamieszkania do wynajęcia Siemianowice Śląskie Zapiski i Ciekawostki Internetowe rewal deweloper szczecin łazy
|
|
|