Szukaj w Portalu:

Menu główne
Start
Fryzury damskie
Fryzury męskie
Fryzury okazjonalne
Moda
Zdrowie
Uroda
Z życia gwiazd
Forum

Niepamietasz hasla ? 
Zostan naszym uzytkownikiem 

Typy bukmacherskie
Zaklady sportowe, typy

Zaklady sportowe

Zaklady bukmacherskie

Praca
Ciekawe oferty dla kazdego

Tworzenie stron www

Profesjonalnie i szybko

paznokcie sklep
Bardzo dobry sklep

Pielegnacja wlosów
Portal Ceneo

Salony piękności
Dla modnych kobiet

Klimatyzacja
Oraz wentylacja

Depilacja laserowa
Salon urody

Pozycjonowanie

Stron www

Menu górne
Fryzury
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
ciaza pierwsze objawy ciaza a studia (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ciaza pierwsze objawy ciaza a studia
AsiaS (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
ciaza pierwsze objawy ciaza a studia  

Mam pewien dylemat wiec postanowilam zapytac was o zdanie. Otoz mam 22 lata  jestem mężatka i w tym roku zamierzłam pojsc na studia zaoczne ,ale cos tzn. ktos -mała istotka ktora pojawiła sie w moim brzuszku zmienila  moje plany!mam mały dylemat czy poczekac jeszcze rok czy nie odwlekac i pojsc w tym roku jestem teraz w pierwszym miesiacu!prosze doradzcie mi co mam zrobic jak myslici jak odbierane sa kobiety w ciazy na studiach?
IMHO zwyczajnie. Szczegolnie na zaocznych, gdzie nie jest to zadna nowoscia. Jesli masz kogos, kto w weekendy bedzie zostawal z dzieckiem, kogos zaufanego, ale jednoczesnie potrafiacego nakarmic, przewinac itd bez zanudzania Cie telefonami w czasie zajec - nie widze problemu. Nawet karmienie piersia nie jest juz problemem - jesli nakarmisz malucha przed wyjsciem z domu i zaraz po przyjsciu to pewnie trzeba go bedzie nakarmic jeszcze jakies dwa razy w trakcie Twoich zajec. Mozesz mleko wczesniej odciagnac, albo w porozumieniu z pediatra dobrac jakis preparat zastepczy (najlepiej nie zwykle mleko tylko hydrolizat typu Nutramigen, coraz wiecej dzieci cierpi na skaze bialkowa, lepiej im oszczedzic tych problemow) - ale to pisze juz na wyrost. Na samej uczelni jest to zwykla sprawa, jesli uczysz sie tak jak reszta studentow i nie wykorzystujesz swojej sytuacji to nikogo to nie obchodzi. Czy odpowiedzialam na Twoje pytania czy tak mi sie tylko wydaje? W razie czego pisz - poprawie sie

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
pamana (Gość)
Data urodzin:
zmienila  moje plany!mam mały dylemat czy poczekac jeszcze rok czy nie odwlekac i pojsc w tym roku ja bym poczekała do urodzenia ,nie wiadomo jak bedziesz przechodzic ciążę a szkoda byłoby rezygnowac w srodku roku , urodzisz w kwietniu(?)  wiec wpadniesz w rytm macierzynstwa i do pażdziernika bedzie wszytsko jasne i spokojnie mozesz pósc na zajecia zostawiajac bąbla z tata czy babcia. p.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
wiLQ (Gość)
Data urodzin:
Otoz mam 22 lata  jestem mężatka i w tym roku zamierzłam pojsc na studia zaoczne ,ale cos tzn. ktos -mała istotka ktora pojawiła sie w moim brzuszku zmienila  moje plany!mam mały dylemat czy poczekac jeszcze rok czy nie odwlekac i pojsc w tym roku jestem teraz w pierwszym miesiacu!prosze doradzcie mi co mam zrobic jak myslici jak odbierane sa kobiety w ciazy na studiach?oczywiscie nie licze na jakias taryfe ulgowa na studiach!!!! pare faktow:

Mirmił (Gość)
Data urodzin:
Witam Szanownych Grupowiczow!!! Mam pewien dylemat wiec postanowilam zapytac was o zdanie. Otoz mam 22 lata  jestem mężatka i w tym roku zamierzłam pojsc na studia zaoczne ,ale cos tzn. ktos -mała istotka ktora pojawiła sie w moim brzuszku zmienila  moje plany!mam mały dylemat czy poczekac jeszcze rok czy nie odwlekac i pojsc w tym roku jestem teraz w pierwszym miesiacu!prosze doradzcie mi co mam zrobic jak myslici jak odbierane sa kobiety w ciazy na studiach?oczywiscie nie licze na jakias taryfe ulgowa na studiach!!!! Z tego co słyszałem kobiety w ciąży tak czy siak SĄ traktowane ulgowo. Tak jak w normalnym, codziennym życiu... choć oczywiście nikt ci nie da zaliczenia tylko na ładny brzuszek ;p Ale poważnie -po ciąży czeka cię przymusowa przerwa, a z tym wiążą się oczywiście braki w zajęciach. Tak więc w perspektywie masz jakiś urlop dziekański, a z doświadczenia wiem że trudno po przerwie wrócić na studia. Z drugiej strony, jeśli się wstrzymasz się aż do porodu -cóż... być może obowiazki macierzyńskie (a także radości z dziecka) mogą być tak duże, że nie będziesz mogła się zorganizować i zmusić do studiów. Niczego nie radzę, po prostu przedstawiam jak ja to widzę...

Adam (Gość)
Data urodzin:
Witam Szanownych Grupowiczow!!! Mam pewien dylemat wiec postanowilam zapytac was o zdanie. Otoz mam 22 lata  jestem mężatka i w tym roku zamierzłam pojsc na studia zaoczne ,ale cos tzn. ktos -mała istotka ktora pojawiła sie w moim brzuszku zmienila  moje plany!mam mały dylemat czy poczekac jeszcze rok czy nie odwlekac i pojsc w tym roku jestem teraz w pierwszym miesiacu!prosze doradzcie mi co mam zrobic jak myslici jak odbierane sa kobiety w ciazy na studiach?oczywiscie nie licze na jakias taryfe ulgowa na studiach!!!! pozdrwawiam i dziekuje pa pa pa ps nie przejmujcie sie moim nickiem -pisze z konta swojego faceta

_Normanos_ (Gość)
Data urodzin:
To, ze pierwszy rok jest najtrudniejszy, to jakis mit. troche schodzimy z tematu... ale... u mnie po pierwszym semestrze z 120 osob zostalo 75, po drugim 50. przy czym druga sesja byla mordercza w porownaniu do pierwszej (zdobycie samych zaliczen graniczylo z cudem). tak wiec z tym mitem bym nie przesadzal.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team