|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
badanie ciąży NFZ oszczędza na kobietach w ciąży (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: badanie ciąży NFZ oszczędza na kobietach w ciąży
|
|
|
|
badanie ciąży NFZ oszczędza na kobietach w ciąży
|
|
|
Ciekawe jak jest w Szwecji czy USA? Naprawde chcesz wiedziec? a.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1903251.html Pięknie. Także w poradni K nie jest już tak dobrze. Nie robi się już wszystkich badań przeznaczonych dla ciężarnych (...) Ja od poczatku ciazy chodze do prywatnego lekarza (wybranego z mysla o prowadzeniu ciazy i odebraniu porodu przez uznanego specjaliste) i za badania place od poczatku. Dzieki Bogu stac nas na to, ale moja kuzynka, ktora chodzi do lekarza z poradni K, wspominala mi ostatnio, ze w miesiacu moze on jej dac skierowanie na tylko 1 badanie. Jezeli badanie trzeba powtorzyc - placi sama. No to u nas jest lepiej . Za ginekologa z przychodni 20zł (45 jak nie jesteś zapisana do przychodni) bo nie podpisał umowy z NFZ. I dlatego też za _każde_ badanie krwi ok. 25zł (moczu na razie nie robiliśmy, więc nie wiem ile). <ciach
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jak jest w Szwecji czy USA? Naprawde chcesz wiedziec? Poważnie. Nie zaczepiam. To inna dyskusja, a ja nie bawię się w naleciałości z innych rozmów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z innych rozmów. Cala opieka nad ciezarna jest za darmo - az do ostatniej kontroli poporodowej. Darmowe sa wszystkie badania w czasie ciazy. Z tym ze prawda jest rowniez taka, iz malo ktora ciezarna widzi ginekologa, wizyty sa u poloznej, a jesli porod przebiega bez komplikacji, to i tam lekarza niet. Szkoly rodzenia to kursy teoretyczno-praktyczne, nieobowiazkowe, darmowe. Pisze zdawkowo, bo jedna reka, na drugiej wrzeszczacy Leo.... A.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jak jest w Szwecji czy USA? Naprawde chcesz wiedziec? Poważnie. Nie zaczepiam. To inna dyskusja, a ja nie bawię się w naleciałości z innych rozmów. Cala opieka nad ciezarna jest za darmo - az do ostatniej kontroli poporodowej. Darmowe sa wszystkie badania w czasie ciazy. Z tym ze prawda jest rowniez taka, iz malo ktora ciezarna widzi ginekologa, wizyty sa u poloznej, a jesli porod przebiega bez komplikacji, to i tam lekarza niet. Szkoly rodzenia to kursy teoretyczno-praktyczne, nieobowiazkowe, darmowe. Pisze zdawkowo, bo jedna reka, na drugiej wrzeszczacy Leo.... Ale to jest dla obywateli Szweckich, tak? Bo jakbym tak sobie teraz zamieszkał, to chyba bym tak nie miał, prawda? Czy może praca i płacenie podatków i ubezpieczenia uprawnia do takiej opieki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria Ciąża - www.1955-world-series.bryka.info - Sprawdz jak działa pozycjonowanie strony ! - Typy bukmacherskie Zakłady bukmacherskie bukmacherskie zakład - Pozycjonowanie - Saint Paint Studio - |
|
|