|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
waga ciąży waga w ciąży i po (1 wejść) (1) Gości
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: waga ciąży waga w ciąży i po
|
|
|
|
waga ciąży waga w ciąży i po
|
|
Wiem, wiem to już było z tysiąc razy, ale ja tym razem o czym innym. Oglądałam ostatnio program klub młodej mamy poświęcony ogólnie wadze w ciąży i diecie, no i jakiś super-ekstra expert powiedział, że kobiecie PO ciąży zostaje tyle kilogramów ile przytyła w ciągu pierwszego trymestru. No i tak się zastanawiam ile w tym może być prawdy... czy któraś z mam które urodziły już swoje pociechy może się na ten temat wypowiedzieć jak to się ma do stanu faktycznego? Wiem, że to zależy od organizmu i że każda kobieta inaczej. Ja naprzykład w pierwszym trymestrze schudłam 8 kilogramów  więc jakby mi miało tyle odejść po porodzie to bym się wcale nie pogniewała  ) A swoją drogą to dopiero teraz w 8 miesiącu przekroczyłam wagę sprzed ciąży o 1 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Wiem, wiem to już było z tysiąc razy, ale ja tym razem o czym innym. Oglądałam ostatnio program klub młodej mamy poświęcony ogólnie wadze w ciąży i diecie, no i jakiś super-ekstra expert powiedział, że kobiecie PO ciąży zostaje tyle kilogramów ile przytyła w ciągu pierwszego trymestru. Bzdura na resorach, a ten program tak wiarygodny jak polityczne deklaracje SLD. U mnie było (jest) tak: w ciąży przytyłam 24 kg. Mam obecnie 2,5 kg więcej, niż w momencie zaciążenia. A z całą pewnością przybrałam na wadze znacznie więcej, niż jedynie marne 2,5 kg, bo puchłam w oczach niemal.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
łe... bzdura, aczkolwiek na jakiejs podstawie taki wniosek wysnuto. statystycznej. po prostu jak gościu palnął coś takiego, to w dużej ilości przypadków trafił i się cieszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem, wiem to już było z tysiąc razy, ale ja tym razem o czym innym. Oglądałam ostatnio program klub młodej mamy poświęcony ogólnie wadze w ciąży i diecie, no i jakiś super-ekstra expert powiedział, że kobiecie PO ciąży zostaje tyle kilogramów ile przytyła w ciągu pierwszego trymestru. No i tak się zastanawiam ile w tym może być prawdy... czy któraś z mam które urodziły już swoje pociechy może się na ten temat wypowiedzieć jak to się ma do stanu faktycznego? Wiem, że to zależy od organizmu i że każda kobieta inaczej. Ja naprzykład w pierwszym trymestrze schudłam 8 kilogramów więc jakby mi miało tyle odejść po porodzie to bym się wcale nie pogniewała ) A swoją drogą to dopiero teraz w 8 miesiącu przekroczyłam wagę sprzed ciąży o 1 kg. łe... bzdura, aczkolwiek na jakiejs podstawie taki wniosek wysnuto. Teraz będą odzywać się matki które ważą mniej po ciaży niż przed  np.: ja. Ale to wcale nie znaczy że to częste jest w świecie realnym. Pozdr. Agata waga przed ciążą 52, przed porodem 72, po 15 miesiacach - 47.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem, że to zależy od organizmu i że każda kobieta inaczej. Dokładnie. To chyba zależy od genów. U mnie w rodzinie po ciążach chudło się dużo bardziej niż przed - tzn. 3 mies. po porodzie zawsze ważyłam o jakieś 5 kg mniej niż przed samą ciążą. Eulalka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Kinga Rusin wypuscila swoja pierwsza linie kosmetyków markowanych swoim nazwiskiem. Producenci zapewniaja, ze linia Pat&Rub by Kinga Rusin to nowoczesne kosmetyki produkowane wylacznie z surowców z upraw ekologicznych, wolnych od zanieczyszczen.  Od niedawna znana jest już płeć nienarodzonego jeszcze dziecka prezenterki telewizyjnej programu Automaniak - będzie to córeczka. Martyna pochwaliła się swoją wesołą nowiną na żywo w programie Dzień Dobry TVN. Martyna Wojciechowska jest już w szóstym miesiącu ciąży!  Z faktami nikt jeszcze nie wygrał... oprócz Chucka Norrisa. Znany aktor zaskarżył Penguin Group oraz Ian Spectora - autora sławnej książki o nim samym - The Truth About Chuck Norris o wykorzystywanie jego osoby jak i nieprawdziwych faktów na jego temat. Proces został wniesiony w amerykańskim Okręgowym Sądzie Stanowym Pierwszej Instancji w Manhattan. |
|
|
|
|
|
 |
Pomóz nam
rozwijac portal, wstaw obrazek na bloga kopiujac
znajdujacy sie pod nim kod:
|
|
 |
 |
Kliknij aby wstawic skrót najnowszych
artykulów na swoja strone. |
|
 |
|
|
|
Copyright
2005/2008 ModaiFryzury.org: fryzury,
moda, uroda, kosmetyki, fasion, trendy, bielizna, bizuteria bielizna damska akcesoria narciarskie wizytówki reklamacja dom weselny Łódż opony uźywane warszawaGRY efektywna komunikacja search engine marketing company marketing łóżka
|
|
|